naar top
Gemeente Dendermonde

Vacature: Deskundige milieu

Desondanks de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus blijven wij op zoek naar nieuw talent! Om ons lokaal bestuur te versterken zijn we op zoek naar een deskundige milieu. Ben jij diegene die een passie heeft voor milieu? Lees dan zeker verder!

Als milieudeskundige toets je de ingediende omgevingsvergunningaanvragen aan de geldende milieuregelgeving. Je formuleert een advies voor het college van burgemeester en schepenen en je gaat in gesprek met de aanvrager over je advies en de voorwaarden. De naleving daarvan volg je als lokale toezichthouder ook op via bezoeken ter plaatse, en je volgt ook de dossiers rond asbest en mazouttanks op. Om aan de slag te gaan als lokale toezichthouder heb je het bekwaamheidsbewijs ‘toezichthouder milieuhandhaving’ nodig, waarvoor je een opleiding kan volgen. Interne en externe partners kunnen bij jou terecht voor advies en praktische tips rond afval, bodem, geluid, mest, water en lucht. Zo werk je mee aan een duurzaam en kwalitatief Dendermonds milieubeleid.

Wij bieden een voltijds contractuele functie aan.

Ben jij diegene die we zoeken, lees dan vlug verder in onze informatiebrochure.

Wens je hierna nog meer informatie kan je contact opnemen met de personeelsdienst - team selectie en rekrutering - via vacatures@dendermonde.be of 052/25 10 80.

Je kan online solliciteren voor deze functie tot en met 7 juni 2020.
Solliciteer hier!

We houden je per e-mail op de hoogte van het verdere verloop van de selectieprocedure. Hierbij volgen we steeds de actuele voorzorgsmaatregelen.

Draag goed zorg voor jezelf en je naasten.

Dit artikel werd gepubliceerd op 23 mei 2020.
  • foto1