naar top
Gemeente Dendermonde

Dendermonde klaar voor veilige heropening horeca

Vanaf maandag 8 juni openen cafés, bars en restaurants opnieuw de deuren. De Dendermondse horeca-uitbaters zijn volop bezig met de voorbereiding en kijken ernaar uit jou te ontvangen! Ook het lokaal bestuur neemt maatregelen om deze opening te ondersteunen.

Horecacoaches op pad

De stad stuurt vanaf maandag 8 juni een ploeg horecacoaches op pad. Deze horecacoaches zullen de uitbaters ondersteunen bij de heropening. Ze zijn het eerste aanspreekpunt bij vragen of onduidelijkheden. Verder staan de coaches ook in om de uitbaters (en hun klanten) te sensibiliseren om de maatregelen op te volgen.

Gratis vloerstickers en affiches

Net als voor de winkels bevoorraden we de horecazaken met vloerstickers en affiches met de belangrijkste maatregelen om veilig en succesvol te herstarten. Alle materiaal is momenteel in druk. De winkelcoaches bedelen deze vanaf maandag 8 juni. Je kan de affiche ook downloaden onderaan deze pagina.

Tijdelijke terrasuitbreiding mogelijk na aanvraag

Lees meer info in dit bericht.

20 % korting bij horecazaken

De stad lanceerde speciale Dendermondse cadeaubonnen speciaal voor de horeca met 20 % korting. Wie bijvoorbeeld een bon van 50 euro koopt, moet slechts 40 euro betalen. Goed voor 20 % korting! Met deze waardebonnen kunnen de klanten terecht in alle deelnemende horecazaken. Meer info lees je via www.dendermonde.be/cadeaubon. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt! Ook horecazaken die willen aansluiten, vinden daar alle info.

Eet en drink lokaal

We moedigen alle inwoners aan om lokaal te eten en te drinken bij ondernemers van hier! Door lokaal te consumeren, steunen we onze eigen economie en zorgen we voor elkaar. Onze lokale ondernemers hebben alle steun hard nodig. Via sociale media volgen nog acties.

Veel succes!

De stad wenst alle uitbaters veel succes voor een veilige heropening. Meer info over de herstart van de horeca vind je op www.heropstarthoreca.be.

Dit artikel werd gepubliceerd op 4 juni 2020.
  • foto1