naar top
Gemeente Dendermonde

Kom opnieuw UiT uw kot, UiTPAS is terug

Het sociale leven komt terug op gang! Tijd om de InPAS af te voeren en de UiTPAS te herlanceren. InPAS was het alternatief voor UiTPAS toen we in ons kot moesten blijven. Het moment om opnieuw UiT te breken is aangebroken.

UiTPAS verwelkomt je om tijdens vrijetijdsactiviteiten punten te sparen en om te ruilen. Wie er recht op heeft, kan aan kansentarief deelnemen. Kom UiT uw kot, maar volg wel de richtlijnen!

We kunnen opnieuw gaan sporten, expo’s bezoeken, een boek uitlenen. Je kan nu o.a. terecht in het toeristisch infokantoor en bezoekerscentrum Dendermonde en in de Bibliotheek. De stad heeft een alternatief zomerprogramma in petto. Alle zomeractiviteiten vind je op www.dendermonde.be/zomervandendermonde. De beleving is anders dan anders, maar minstens even waardevol. We mogen weer UiT ons kot en dat doe je best mét je UiTPAS.

Coronatip: Wil je contactloos punten sparen, kan je via de UiTPAS-app de QR-code scannen die je vindt op het schermpje van de UiTPAS-zuil. Meer info op www.dendermonde.be/uitpas.

Dit artikel werd gepubliceerd op 19 juni 2020.
  • foto1