naar top
Gemeente Dendermonde

Lancering nieuwe toeristische gids Dendermonde

Toerisme Dendermonde pakt uit met een volledig vernieuwde toeristische gids. De uitgave stond gepland vóór de Ros Beiaardommegang maar corona gooide helaas roet in het eten. Alle teksten werden herschreven in functie van een gewijzigde evenementenkalender.

Het team van Toerisme Dendermonde is dan ook bijzonder opgetogen dat de brochure voor de zomer klaar is.

Deze wordt voor het eerst in 4 talen (Nederlands, Frans, Engels en Duits) aangeboden. Het is een must-have voor iedere bezoeker en zet je op weg om de bezienswaardigheden, hotspots, activiteiten, weetjes en tips in Dendermonde en omgeving te ontdekken.

De brochure is niet opgevat als een encyclopedie die volledigheid nastreeft, maar eerder als een inspiratiegids. Ze zal ook jaarlijks vernieuwd worden, zodat de inhoud actueel blijft.

Toerisme Dendermonde besteedde veel aandacht aan de vormgeving van de brochure. Hiervoor werd samengewerkt met het grafisch bureau Omygod uit Dendermonde en Studio Yvio, eveneens een lokale partner. Het resultaat is een compacte, vlot leesbare brochure die de lezer inspireert en uitnodigt om erop uit te trekken

De brochure zal over heel België worden verspreid. Ook lokale attracties en logies zullen de bezoekers verwelkomen met deze gids. Benieuwd? Neem alvast een kijkje op www.toerismedendermonde.be of haal vanaf 1 juli de gids af in het toeristisch infokantoor.

Dit artikel werd gepubliceerd op 23 juni 2020.
  • foto1