naar top
Gemeente Dendermonde

Beleef een fantastische zomer!

Beleef en ontdek de activiteiten voor een fantastische zomer in onze stad. Alle activiteiten zijn coronaproof zodat je op een veilige manier kan genieten van ons Dendermondse zomerprogramma. We zijn alvast klaar om een mooie zomer te beleven in eigen stad!

Geniet van recente filmklassiekers tijdens de rondtrekkende openluchtcinema. Is muziek meer je ding? De tuin van CC Belgica verwelkomt je graag tijdens de tuinconcerten en Zomerbar. Sportievelingen, trek je sportschoenen aan voor een mooie dijkwandeling. Fiets je liever? Neem dan deel aan de Vlinderfietsroute, dit traject verbindt alle deelgemeenten met bijna 300 kleurrijke vlinders. Voor diegenen die liever in hun kot blijven, is er Radio Ros-se Buurten. Al kan je hen ook live een bezoekje brengen!

Voor kinderen valt er ook heel wat te beleven. Met Vlieg beleven de gezinnen een fantastische zomer. Trek naar het stadspark voor een spannende digitale zoektocht, ga op stap met SuperVlieg in de deelgemeenten van Dendermonde of zet de zomervakantie in met de DMD Games. De mobiele speelpleinwerking Vollen Bak trekt erop uit met een bakfiets vol speelgoed. Of bezoek eens een speelpleintje in de buurt.

In de vijfde papieren nieuwsbrief vind je ook een handige bewaarkatern met een kalender.

Ontdek de zomer van Dendermonde!

Dit artikel werd gepubliceerd op 24 juni 2020.
  • foto1