naar top
Gemeente Dendermonde

Nieuw speeltoestel in Wastijnepark

Het speelplein in de Boonwijk heeft een nieuw combispeeltoestel. Het gaat om een klimparcours met een glijbaan, voor extra speelplezier.

Naast dit nieuwe speeltuig kunnen kinderen er ook plezier beleven op de reeds aanwezige kabelbaan, de vogelnestschommel en de staande wip. De toestellen zijn zoveel mogelijk geïntegreerd tussen de bomen in het Wastijnepark, om er een waar speelpark van te maken waar naar hartenlust kan geravot worden.

Wie tussen het klimmen en klauteren door even wil uitblazen, kan dit doen aan de picknicktafel of op een schaduwplek tussen de bomen.

We hebben speciaal aan de firma gevraagd het nieuwe speeltoestel in het begin van de zomervakantie te komen installeren, zeker met het oog op een zomer in eigen stad of land. Door het clusteren van de speeltoestellen maken we er een fijn en kwaliteitsvol speelpark van, waar kinderen zich kunnen uitleven en (groot)ouders kunnen vertoeven. Het park en de speeltoestellen maken van deze locatie de ideale plaats voor een picknick met het hele gezin.

De nog aanwezige oude en versleten speeltoestellen werden tegelijkertijd ook verwijderd.

Dit artikel werd gepubliceerd op 1 juli 2020.
  • Nieuw speeltoestel Wastijnepark