naar top
Gemeente Dendermonde

Vragen over jouw (zomer)evenement? Kom langs voor een babbel.

Wil je aan de slag met jouw evenement maar zie je door de (corona)bomen het bos niet meer? Heb je vragen over de evenementenmatrix? Wil je weten of je huidige planning voldoet aan de veiligheidsvoorschriften? Kom langs voor een adviesgesprek in het Stadhuis op de Grote Markt. Schrijf je in!

Na het succes van de vorige zitdagen organiseren we dit ook op woensdag 12 augustus van 16 tot 18 uur en 26 augustus van 17 tot 19 u. Bij grote vraag verruimen deze openingsuren. Maak telefonisch een afspraak met de dienst evenementen via 052-25 10 07.

Je kan met je vragen terecht bij een team van ervaringsdeskundigen. Een afgevaardigde van het college, de politie en de dienst evenementen staan je graag te woord en proberen een inschatting te maken van jouw evenement: is het haalbaar op dit moment, wat zijn sterke of zwakke punten, waar moet je op letten ... Het gesprek heeft enkel de bedoeling om advies te geven voor geplande evenementen tot en met september 2020. Er worden geen evenementen vergund of verboden. De gewone procedure blijft van toepassing, zie www.dendermonde.be/eventscan.

Dit artikel werd gepubliceerd op 23 juli 2020.
  • foto1