Wat vind jij van Dendermonde? Neem deel aan de burgerbevraging Gemeente-Stadsmonitor

Het Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) nodigt opnieuw 400.000 burgers uit om hun mening te geven over hun gemeente voor de Gemeente-Stadsmonitor. Vanaf 9 september start de burgerbevraging.

Wat vind je van jouw woonomgeving? Is het veilig genoeg in onze gemeente? Ben je tevreden over de diensten en voorzieningen in onze gemeente? ... Van 9 september tot eind oktober organiseert het Agentschap Binnenlands Bestuur van de Vlaamse overheid (ABB) in samenwerking met Statistiek Vlaanderen de driejaarlijkse burgerbevraging Gemeente-Stadsmonitor. 400.000 burgers tussen 17 en 85 jaar worden per brief uitgenodigd om hun mening te geven over verschillende omgevingsfactoren. 

Het lokaal bestuur vindt het belangrijk hoe jij denkt over onze stad, en rekent daarom op jouw deelname. Hoe meer mensen die ingaan op de uitnodiging en hun mening geven, hoe beter de resultaten. Jouw deelname is volledig vrijwillig. Wie de burgerbevraging invult, maakt kans op een geschenkbon van 12 euro. 

Met de resultaten van deze bevraging wil het Agentschap Binnenlands Bestuur elk lokaal bestuur ondersteunen om betere beleidsbeslissingen te nemen. Deze inzichten geven een unieke kijk op wat voor elke burger belangrijk is in zijn of haar gemeente. Dit is dan ook een unieke kans om jouw mening te geven over onze gemeente.

Meer info vind je terug op: www.gemeente-en-stadsmonitor.vlaanderen.be

Dit artikel werd gepubliceerd op 9 september 2020.
  • enquëte