Vacature: teamcoach verpleegafdeling

Zin om een team te motiveren en ben je een zorgdrager in hart en nieren?

Desondanks de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus blijven wij op zoek naar nieuw talent! Om ons lokaal bestuur te versterken zijn we op zoek naar een teamcoach verpleegafdeling.

Zorg dragen zit in je DNA. Daarom wil je als teamcoach verpleegafdeling dat je team iedere dag een kwalitatieve woon-, zorg- en leefomgeving biedt aan zorgvragers. Het is jouw taak om de organisatievisie te vertalen naar de werkvloer via een duidelijke communicatie waarbij je optreedt als een goede coach die mensen vertrouwen geeft en verbindt. Je bent een organisatorisch talent dat ervoor zorgt dat alle mensen en middelen zo efficiënt mogelijk worden ingezet in functie van noden die iedere dag opnieuw kunnen wijzigen.

Ben jij diegene die we zoeken, lees dan vlug verder in onze informatiebrochure.

Vrijblijvend kan je je hier inschrijven voor onze online jobdate in samenwerking met VDAB op 29 september 2020. Je krijgt meer informatie over de procedure en inhoud van de job.

Wens je hierna nog meer informatie kan je contact opnemen met Petra Beeckman, team selectie en rekrutering, via 052-25 10 84.

Je kan online solliciteren voor deze functie tot en met 7 oktober 2020.
Denk eraan je cv, diploma en ingevulde vragenlijst mee op te laden, onvolledige kandidaturen komen niet in aanmerking.

Solliciteer hier voor teamcoach verpleegafdeling

We houden je per e-mail op de hoogte van het verdere verloop van de selectieprocedure. Hierbij volgen we steeds de actuele voorzorgsmaatregelen.

Draag goed zorg voor jezelf en je naasten.

Dit artikel werd gepubliceerd op 16 september 2020.
  • Teamcoach verpleegafdeling vergadering