Vacature: kinesitherapeut

Krijg jij onze bewoners aan het bewegen? Houden jouw creatieve bewegingsoefeningen iedereen fit en gezond? Wij zijn voor onze woonzorgcentra op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut.

Desondanks de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus blijven wij op zoek naar nieuw talent! Om ons lokaal bestuur te versterken zijn we op zoek naar een kinesitherapeut.

Jouw creatieve bewegingsoefeningen houden onze bewoners fit en gelukkig. Als kinesitherapeut draag je zo bij aan een menswaardig en zo zelfstandig mogelijk leven van alle bewoners. Jij krijgt iedereen zinvol aan het bewegen met een aanpak op maat van elke bewoner. Ook de bewoners met dementie. Met de hulp van alle collega’s, verpleegkundigen, verzorgenden en ergotherapeuten, organiseer je onze woonzorgcentra zo bewegingsvriendelijk mogelijk. De collega’s kunnen bij jou ook terecht voor tips en tricks rond gebruik van de tillift, valpreventie, vermijden van fixatie, goede zit- en lighouding, enzovoorts.

Ben jij diegene die we zoeken, lees dan vlug verder in onze informatiebrochure.

Vrijblijvend kan je je hier inschrijven voor onze online jobdate in samenwerking met VDAB op 29 september 2020. Je krijgt meer informatie over de procedure en inhoud van de job.

Wens je hierna nog meer informatie kan je contact opnemen met Petra Beeckman, team selectie en rekrutering, via 052-25 10 84.

Je kan online solliciteren voor deze functie tot en met 7 oktober 2020.
Denk eraan je cv, diploma en ingevulde vragenlijst mee op te laden, onvolledige kandidaturen komen niet in aanmerking.

Solliciteer hier voor kinesitherapeut

We houden je per e-mail op de hoogte van het verdere verloop van de selectieprocedure. Hierbij volgen we steeds de actuele voorzorgsmaatregelen.

Draag goed zorg voor jezelf en je naasten.

Dit artikel werd gepubliceerd op 16 september 2020.
  • Vacature kinesitherapeut