Vacature: kinesitherapeut – tijdelijk contract

Krijg jij onze bewoners aan het bewegen? Houden jouw creatieve bewegingsoefeningen iedereen fit en gezond? Wij zijn voor ons woonzorgcentrum Aymonshof op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut.

Het lokaal bestuur Dendermonde is op zoek naar een voltijdse of deeltijdse kinesitherapeut(e)n.

Plaats in de organisatie

Als kinesitherapeut(e) in het woonzorgcentrum werk je in een multidisciplinair team waar je handelt vanuit de visie van een persoonsgerichte aanpak. Je streeft ernaar om op deze manier een zo optimaal mogelijk woon- en leefklimaat te creëren voor alle bewoners.

Je werkt in nauw overleg met de hoofdverpleegkundige, teamcoach verpleegafdeling en andere paramedici.

Rol in de organisatie

Als kinesitherapeut vertoon je een grote goesting en beschik je over het nodige inlevingsvermogen om met kwetsbare ouderen - inclusief ouderen met dementie - te werken.

Hierbij ondersteun en begeleid je hen om hun zelfstandigheid zo groot mogelijk te houden. Je behandelt elke patiënt op een individuele manier en houdt rekening met de behoefte van elke patiënt.

Je kinesitherapeutische technieken en handelingen pas je toe met als doel het menswaardig bestaan van de bewoner te bevorderen. Bovendien onderneem je hierbij preventieve acties volgens je eigen creatief vermogen. Je maakt hierbij gebruik van je specifieke kennis omtrent motorische, sensomotorische en psychomotorische functies.

Termen als fixatie-armbeleid en valpreventie klinken als muziek in je oren en je kijkt ernaar uit hier actief aan mee te werken.

Als deelnemer van het multidisciplinair team wissel je relevante informatie uit , je coacht het team vanuit je specifieke expertise in o.a. gebruik van de tillift, implementatie van de mobiliteitswijzer, een goede positionering in rolwagen en bed aanbieden en bewaken…

Je gaat op zoek naar vernieuwende evoluties binnen je vakgebied om te blijven groeien en ontwikkelen, je durft hierbij ook out of the box te denken!

De ideale kandidaat?

Heb jij een hart voor kwetsbare ouderen? Draag jij een kwaliteitsvolle en persoonsgerichte zorg hoog in het vaandel en communiceer jij op een verbindende manier? Werk je graag samen in een team? Dan ben jij de collega die we zoeken!

De diplomavoorwaarden:

Je dient minstens houder te zijn van de beroepstitel van kinesitherapeut of houder zijn van het diploma van master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie of - indien behaald voor 1 november 2002 - een diploma van graduaat kinesitherapie na een opleiding van minstens 3 jaar in het voltijds hoger onderwijs (HOKT) of van licentiaat in de motorische revalidatie en kinesitherapie (HOLT).

Ons aanbod:

 • Tijdelijk deeltijds of voltijds vervangingscontract van minimum 6 maand. Opstart zo snel mogelijk.
 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé
 • Een aantrekkelijke verloning voor een voltijdse functie:
  • master min. . € 3.108 bruto/maand en max. € 5.150 bruto geïndexeerd maandsalaris
  • bachelor min. € 2.558 bruto/maand en max. € 4.244 bruto geïndexeerd maandsalaris
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding.
 • Maaltijdcheques

Interesse?

Bezorg ons  je cv, motivatie en kopie van jouw diploma via vacatures@dendermonde.be en we contacteren jou zo snel mogelijk.

Graag vermelden of je voltijds of deeltijds wenst te werken.

Vragen?

Voor meer inlichtingen kan je contact opnemen met Petra Beeckman, personeelsconsulente, personeelsdienst team selecties en rekrutering via 052-25 10 84. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Tanja Everaert, Directeur WZC Aymonshof via tanja.everaert@ocmw.dendermonde.be.

Dit artikel werd gepubliceerd op 8 januari 2021.