Vacature: zorgkundige

Ben je op zoek naar een job waarin je jouw liefde voor de zorg kan laten zien? Voor onze verschillende woonzorgcentra zijn we op zoek naar zorgkundigen.

Desondanks de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus blijven wij op zoek naar nieuw talent! Om ons lokaal bestuur te versterken zijn we op zoek naar zorgkundigen.

In onze woonzorgcentra staan zorgkundigen de bewoners bij met hun dagelijkse behoeften en rituelen. Ze geven samen met de bewoners en hun mantelzorgers het dagelijkse leven vorm, door hulp bij kleine en grote taken. Denk aan lichaamsverzorging, eten en inname van geneesmiddelen, maar denk ook aan warme en huiselijke momenten - stuk voor stuk dingen die voor hulpbehoevende en kwetsbare ouderen een groot verschil maken. Onze zorgkundigen werken in een multidisciplinair team. Ze volgen de bewoners op en rapporteren hierover, zodat bewoners op maat geholpen worden, op elk moment.

Ben jij diegene die we zoeken, lees dan vlug verder in onze informatiebrochure.

Vrijblijvend kan je je hier inschrijven voor onze online jobdate in samenwerking met VDAB op 29 september 2020. Je krijgt meer informatie over de procedure en inhoud van de job.

Wens je hierna nog meer informatie kan je contact opnemen met Petra Beeckman, team selectie en rekrutering, via 052-25 10 84.

Je kan online solliciteren voor deze functie tot en met 7 oktober 2020.
Denk eraan je cv, diploma en ingevulde vragenlijst mee op te laden, onvolledige kandidaturen komen niet in aanmerking.

Solliciteer hier voor zorgkundige

We houden je per e-mail op de hoogte van het verdere verloop van de selectieprocedure. Hierbij volgen we steeds de actuele voorzorgsmaatregelen.

Draag goed zorg voor jezelf en je naasten.

Dit artikel werd gepubliceerd op 16 september 2020.
  • vacature zorgkundige