Aanpassing bezoekregeling woonzorgcentra vanaf 15/9

Graag delen we met jullie onze nieuwe versoepelingen mee omtrent bezoek vanaf 15 september.

Overkoepelende afspraken

  • Bewoners mogen kamerbezoek ontvangen en meegenomen worden naar huis iedere dag tussen 10 en 17 u. We vertrouwen erop dat u in het belang van de bewoner de voorzorgsmaatregelen blijft hanteren. Registratie is aan de inkom verplicht! U moet verplicht een mondmasker dragen, bij voorkeur een chirurgisch.
  • Op woensdag is bezoek op de kamer mogelijk tot 19 u.
  • Op de kamer mogen 2 bezoekers aanwezig zijn, bezoek mag niet plaatsvinden in de gemeenschappelijke ruimten.
  • Het bezoek kan nog steeds plaatsvinden in de cafetaria/polyvalente zaal van het woonzorgcentrum van 13.30 tot 14.30 u. en van 15 tot 16 u. Hiervoor moet u nog steeds op voorhand te reserveren. Reserveringen voor het weekend kunt u ten laatste op vrijdag maken. Er mogen 3 bezoekers per bewoner gelijktijdig in de cafetaria aanwezig zijn, maximum 4 personen per tafel.
  • Registreren bij iedere vorm van bezoek blijft noodzakelijk.

We hopen met deze maatregelen alweer een stap vooruit te zetten in onze bezoekregeling. Indien we toch geconfronteerd worden met besmettingen zullen wij genoodzaakt zijn om deze versoepeling terug te schroeven.

Een afspraak reserveren voor het bezoek in de cafetaria is nog steeds noodzakelijk (per wzc):

Wzc Sint-Vincentius

Wzc Hof ter Boonwijk

  • Maak een afspraak via 052-25 19 40 tijdens de kantooruren of via wzc.hofterboonwijk@ocmw.dendermonde.be. Liefst 24 u. op voorhand. In het weekend en op feestdagen kunnen er geen telefonische reservaties gemaakt worden. Opgelet: reservaties via mail moeten een bevestiging krijgen.  

Wzc Aymonshof

  • Maak een afspraak via 052-37 83 00 tijdens de kantooruren of via wzc.aymonshof@ocmw.dendermonde.be. Liefst 24 u. op voorhand. In het weekend en op feestdagen kunnen er geen telefonische reservaties gemaakt worden. Opgelet: reservaties via mail moeten een bevestiging krijgen.
Dit artikel werd gepubliceerd op 14 september 2020.
  • ouderen