Vacature: verpleegkundige

Wil je graag je bijdrage leveren aan een huiselijk zorgconcept? Dan is deze job als verpleegkundige in één van onze woonzorgcentra iets voor jou!

Desondanks de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus blijven wij op zoek naar nieuw talent! Om ons lokaal bestuur te versterken zijn we op zoek naar verpleegkundigen.

Als teamspeler in een multidisciplinair team ga je voorbij de grenzen van de verpleegkunde en ga je voluit voor totaalzorg.  Samen met je collega’s geef jij onze bewoners precies wat ze nodig hebben en creëer je voor hen een warme, gezellige thuis. Je hebt een hart voor ouderen én staat garant voor een professionele zorgverlening.

Ben jij diegene die we zoeken, lees dan vlug verder in onze informatiebrochure.

Vrijblijvend kan je je hier inschrijven voor onze online jobdate in samenwerking met VDAB op 29 september 2020. Je krijgt meer informatie over de procedure en inhoud van de job.

Wens je hierna nog meer informatie kan je contact opnemen met Petra Beeckman, team selectie en rekrutering, via 052-25 10 84.

Je kan online solliciteren voor deze functie tot en met 7 oktober 2020.
Denk eraan je cv, diploma en ingevulde vragenlijst mee op te laden, onvolledige kandidaturen komen niet in aanmerking.

Solliciteer hier voor verpleegkundige

We houden je per e-mail op de hoogte van het verdere verloop van de selectieprocedure. Hierbij volgen we steeds de actuele voorzorgsmaatregelen.

Draag goed zorg voor jezelf en je naasten.

Dit artikel werd gepubliceerd op 16 september 2020.
  • Vacature verpleegkundige