Onthaal De Kroon blijft bereikbaar

Het onthaal van De Kroon, ons Huis van het Kind, blijft bereikbaar tijdens de gekende openingsuren. Je kan er nog steeds terecht met alle vragen over opvoeden en opgroeien. De diensten die op campus De Kroon gehuisvest zijn, werken voorlopig enkel op afspraak.

Aan het onthaal van De Kroon kan je als ouder terecht met al jouw vragen over het opvoeden en opgroeien van jouw kind(eren). Je zoekt kinderopvang, hebt een opvoedingsvraag of wil meer weten over de activiteiten voor gezinnen in onze stad? In deze bizarre tijden is het zeker belangrijk dat je als ouder ergens terechtkan met jouw vraag. We helpen je aan het onthaal graag verder.

Door de strengere maatregelen raden we aan zoveel mogelijk telefonisch contact op te nemen. Ook per mail en via de sociale media zijn we vlot bereikbaar. Wie liever toch langskomt, is welkom. We vragen je wel alle maatregelen stipt op te volgen zodat we jouw vraag op een veilige manier kunnen onthalen. 

Draag steeds een mondmasker, ontsmet jouw handen bij het binnen- en buitengaan en volg de plaatsaanduidingen op de grond.

Samen krijgen we dat virus klein en kunnen we gezinnen in onze stad passend blijven ondersteunen!

Openingsuren onthaal De Kroon:

  • Maandag van 13.30 tot 16.30 u.
  • Woensdag en vrijdag van 9 tot 12.30 u.
  • Donderdag van 13.30 tot 20 u.

Telefonisch bereikbaar tijdens bovenstaande openingsuren via 052-27 27 94.

Mailen kan naar info@huisvanhetkind-dekroon.be

Chatten kan via onze facebookpagina Huis van het Kind De Kroon.

Dit artikel werd gepubliceerd op 5 november 2020.