Cadeaubonnen met korting opnieuw groot succes

Om handelaars en horecazaken tijdens deze moeilijke periode extra te ondersteunen, lanceerde de stad opnieuw speciale Dendermondse cadeau- en horecabonnen met 20 % korting! De cadeaubonnen zijn intussen volledig uitverkocht. Horecabonnen met 20 % korting kopen kan wel nog.

De Dendermondse cadeaubonnen zonder korting blijven natuurlijk wel een ideaal, gemakkelijk en veilig eindejaarsgeschenk. De bestelling en levering gebeurt volledig digitaal, ze zijn 1 jaar geldig en kunnen gebruikt worden bij de 160 deelnemende handelaars en horecazaken.

Van de horecabonnen is er wel nog voorraad. Er zijn bonnen van 50 euro, 25 euro en 10 euro en ze zijn 6 maanden geldig. Wie bijvoorbeeld een bon van 50 euro koopt, moet slechts 40 euro betalen. Goed voor 20 % korting bij de deelnemende Dendermondse horecazaken!

Meer info via www.dendermonde.be/cadeaubon.

Cadeaubonnen en horecabonnen langer geldig

De speciale Dendermondse cadeau- en horecabonnen die de stad dit voorjaar lanceerde, blijven geldig tot 31/3/2021. Deze bonnen waren verkrijgbaar via de webshop en 6 maanden geldig. Door de huidige verplichte sluiting van horeca en handel, verlengen we alle actieve cadeau- en horecabonnen. Je kan de waarde en geldigheid van jouw bon nakijken via https://www.dendermonde.be/cadeaubon.

Via 20 % korting investeren in lokale economie

De stad past de 20 % korting bij. Eind mei lanceerde de stad al een gelijkaardige actie. Toen werd 100.000 euro voorzien om het verschil bij te passen en op die manier te investeren in de lokale economie. Er werd voor 346.000 euro aan cadeaubonnen gekocht en voor 158.000 euro aan horecabonnen. Ongeveer tachtig procent daarvan is al terug uitgegeven bij de lokale handel. Voor deze speciale eindejaarsbonnen voorziet de stad 50.000 euro. Op die manier investeren we bijkomend 250.000 euro in de lokale economie.

Dit artikel werd gepubliceerd op 10 december 2020.