Gratis bustickets voor alle inwoners van Dendermonde vanaf 30 november 2021 tot en met 16 januari 2022

Ook dit jaar biedt de stad Dendermonde zijn inwoners van 30 november 2021 t.e.m. 16 januari 2022 gratis bustickets aan geldig voor 1 heen- en terugreis met De Lijn binnen de stadsgrenzen van Dendermonde en deelgemeenten.

Hoe aanvragen?

  • Via een sms-bericht

 Sms ‘DENDERMONDE’ naar het nummer 4884 als je aan de halte staat. Je ontvangt dan een sms-bericht terug waarmee je 1 heen- en terugreis kan maken.

Toon het sms-bericht aan de chauffeur als je opstapt. Opgelet: omwille van de corona-maatregelen kan je niet vooraan opstappen.

Tip: Wil je meerdere sms-tickets bestellen via 1 gsm? Sms dan ‘DENDERMONDE’, gevolgd door het aantal tickets dat je wilt ontvangen. Zo betaal je maar 1 keer de operatorkost van 0,15 EUR.

  • Via de website van De Lijn

 Ga naar www.delijn.be/dendermondegratis en registreer je eenmalig. Kies vervolgens het aantal gratis heen- en terugtickets dat je wil aanschaffen. (max. 10 tickets)

Als je aan de halte staat, surf je met je smartphone naar www.delijn.be/dendermondegratis en activeert 1 of meerdere tickets door op de knop ‘activeer’ te klikken. Met een actief ticket kan je 1 heen- en terugreis maken.

Je kan enkel een aangeschaft ticket activeren tijdens de periode van 30 november 2021 t.e.m. 16 januari 2022. De aangeschafte tickets zijn niet meer beschikbaar na 16 januari 2022.

  • Via de Stadswinkel

Je kan het gratis ticket ook afhalen bij de Stadswinkel in het Administratief Centrum tijdens de openingsuren.

Scan dan je ticket bij je opstap zowel bij je heen- als terugrit aan de gele MOBIB-scanner.

Dit artikel werd gepubliceerd op 25 november 2021.