Evaluatie trage wegen Dendermonde-centrum: laat je stem horen

Dendermonde heeft veel wegjes en paden voor traag verkeer: kerkwegels, doorsteekjes in wijken,... . Ook in het stadscentrum! Vrijwilligers gingen de afgelopen maanden op pad om deze wegen te inventariseren. Alle trage wegen werden gebundeld op een kaart. Tijd voor de evaluatie!

VAN INVENTARISATIE NAAR EVALUATIE: WAT KAN ANDERS / BETER?

We willen graag de mening horen van de lokale bevolking en de gebruikers van trage wegen: wandel- en fietsliefhebbers, landbouwers, ruiters of menners, jeugdbewegingen, buurtbewoners,… . Welke trage wegen zijn voor jou of jouw vereniging belangrijk? Welke trage wegen verdienen een opknapbeurt? Waar zijn er mogelijkheden om alternatieve, veilige en mooie verbindingen te realiseren? Kortom, wat is goed en wat kan anders/beter? Ga op pad, bezoek zoveel wegjes als je zelf wilt en noteer jouw bevindingen in onze evaluatiebundel. Dit is jouw kans om al je ideeën met ons te delen!

HOE KAN JE JE STEM LATEN HOREN?

  1. Download de evaluatiekaarten via onderstaande link
  2. Download en print de evaluatiebundel (PDF) of vul meteen het wordbestand in .
  3. Elke trage weg kreeg een nummer (van 1 tot en met 116) op de evaluatiekaart. Je kiest zelf hoeveel trage wegen je bezoekt en evalueert.
  4. Per wegje kan je een viertal vragen beantwoorden. Je noteert jouw antwoorden in de tabel achteraan deze vragenbundel. Vergeet zeker niet de sector en het nummer van het wegje te noteren. Er is ook ruimte voor algemene suggesties en ideeën. Het is belangrijk om de vragen vanuit jouw standpunt te beantwoorden

Meer informatie vind je in de evaluatiebundel. Zit je ergens vast? Aarzel dan niet om onze medewerker Lies Vervaet te contacteren via lies@rlsd.be of 09 210 90 54.

Je kan ons de evaluatiebundel op volgende manieren bezorgen voor 1 maart 2021: 

  • per post aan

Stad Dendermonde
Dienst groenbeleid en landbouw 
T.a.v. Lutgard Van Mossevelde
Franz Courtensstraat 11
9200 Dendermonde

  • digitaal aan

Lies Vervaet
lies@rlsd.be

Download via:

https://www.rlsd.be/nieuws/evaluatie-trage-wegen-dendermonde-centrum-laat-je-stem-horen

Dit artikel werd gepubliceerd op 3 februari 2021.