Vacature: coördinator welzijn en ouderen

Neem je graag initiatief en heb je een passie voor innovatie? Kan je projecten vertalen naar concrete doelstelling? Kan je teams hierbij enthousiasmeren?

Rol in de organisatie

Als coördinator welzijn en ouderen breng je uitdagende projecten over de hele breedte van het vakgebied welzijn en ouderen tot succes (aanvullende thuiszorg, lokale dienstencentra, sociale cohesie, ontmoeting…). Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen binnen deze vakgebieden en onderneemt acties om de hulp- en dienstverlening rond de thema’s welzijn en zorg verder te optimaliseren. Je hebt daarbij aandacht voor het algemeen welzijn van de burgers van Dendermonde met specifieke aandacht voor de ouderen en kwetsbare doelgroepen.

Je krijgt de kans mee te bouwen aan de visie en strategie rond welzijn en zorg. Je zoekt nieuwe manieren van werken actief op, detecteert nieuwe noden en doet adviezen om de werking hierop af te stemmen. Vanuit een brede algemene kennis en jouw analysevermogen weet je snel verbanden te leggen. Je bent ondernemend en ziet overal zaken die kunnen verbeteren. De strategie rond welzijn en zorg weet je op een projectmatige manier te vertalen. Je stimuleert teamwork en in functie van wat we willen bereiken zet je mensen en middelen in. Binnen projecten speel je een belangrijke rol als facilitator waarbij je collega’s enthousiasmeert waardoor projecten tijdig en correct opgeleverd worden.

Een natuurlijke aanleg voor initiatief, resultaatsgerichtheid, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en stressbestendigheid zijn onmisbaar. Je neemt vlot een trekkersrol op bij (nieuwe) projecten, gewijzigde wetgeving, nieuwe noden… Je bent geboeid door maatschappelijke evoluties met betrekking tot welzijn en zorg, specifiek naar ouderen en kwetsbaren. Alle nieuwe trends in deze domeinen volg je op en je gaat op zoek naar de trends die we binnen ons lokaal bestuur kunnen implementeren. Je hanteert een brede blik en kan noden en problemen op een creatieve en innovatieve wijze analyseren en oplossen.

De ideale kandidaat

Als coördinator welzijn en ouderen ben je geboeid om maatschappelijke evoluties met betrekking tot welzijn en zorg lokaal te vertalen. Je bent ondernemend en kan projecten tot succes brengen. Je weet teams te motiveren om over het muurtje te kijken, zich andere manieren van werken eigen te maken en dienstverlening verder te optimaliseren. Kan jij zelfstandig aan de slag en bezit je sterke communicatieve vaardigheden? Stel je zeker kandidaat.

Download de infobrochure voor coördinator welzijn en ouderen

Plaats in de organisatie

Als coördinator welzijn en ouderen werk je in en samen met teams binnen de domeinen welzijn en ouderen.

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod.
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé.
 • Een voltijdse functie in contractueel dienstverband.
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal B4-B5 (min. € 2.894,41 en max. € 4.715,21 bruto geïndexeerd maandsalaris).
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Je geniet van een 2e pensioenpijler ter waarde van 4% van je bruto jaarloon.
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding.
 • Gratis hospitalisatieverzekering.
 • Maaltijdcheques.

Bijkomende informatie

 • Het verloop van de selectie
  • Preselectie (gunstig/ongunstig)
  • Eventuele niveautest (gunstig/ongunstig): vrijdag 26 maart 2021
  • Een verkennend mondeling gesprek: vrijdag 2 april 2021
  • Psychotechnische screening (gunstig/ongunstig): donderdag 8 of vrijdag 9 april 2021
  • Gevalstudie gevolgd door een grondig sollicitatiegesprek: vrijdag 23 april 2021

Interesse?

Solliciteer hier voor coördinator welzijn en ouderen

Solliciteren kan tot en met 17 maart 2021 door jouw cv, ingevulde vragenlijst en een kopie van jouw diploma te bezorgen.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Ilke Van Gucht, personeelsdienst - team selectie en rekrutering via 052-37 83 01.

Dit artikel werd gepubliceerd op 24 februari 2021.