Vacature: keukenhulp

Werk je graag in een grootkeuken? Ben je klantvriendelijk en een echte teamspeler?

Plaats in de organisatie

Als keukenhulp kom je terecht in de centrale keuken. Samen met het keukenteam sta je in voor een goed verloop in de keuken.

Rol in de organisatie

Als keukenhulp verdeel je warme maaltijden en zorg je voor de juiste porties. Dagelijks bereid je ontbijt en avondmaal voor en help je mee met de mis en place … Als goederen geleverd worden, sta jij in voor de correcte verdeling en stockage.

Niet alleen algemene keukentaken zijn jouw verantwoordelijkheid, ook onderhoud van materiaal is belangrijk. Jouw werkplaats is altijd proper en materialen berg je met de nodige zorg op. Daarbij sta je mee in voor het onderhoud en reinigen van de keuken en de vaatwasser. Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en volgt strikt de HACCP- en veiligheidsnormen na. Je ruimt af en doet de afwas. Kortom, je staat in voor het onderhoud van de keuken.

Veiligheid is uiteraard belangrijk daarom neem je verantwoordelijkheid en zorg je dat deze taken altijd op een veilige manier gebeuren voor jezelf, collega’s en klanten. Je voert keukentaken nauwkeurig en gestructureerd uit en houdt altijd rekening met de veiligheidsmaatregelen.

Indien nodig, spring je bij om maaltijden extern te leveren via transport.

De ideale kandidaat?

Als keukenhulp werk je graag in een grootkeuken. Je bent klantvriendelijk, beleefd en behulpzaam. Bovendien ben je een echte teamspeler en werk je graag nauw samen met je collega’s in de keuken. Tot slot verwachten we dat je nauwkeurig, proper en snel kan werken. Kan je ook zelfstandig en georganiseerd werken? En ben je flexibel in uren en taken? Stel je zeker kandidaat.

Ons aanbod

  • Geniet van een goede balans tussen werk en privé
  • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod
  • Een tijdelijke functie van 6 maanden met kans op verlenging
  • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal E1-E3 (min. € 1.974,58 en max. € 2.434,76 bruto geïndexeerd maandsalaris)
  • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
  • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding
  • Maaltijdcheques

Interesse?

Bezorg ons jouw cv en motivatiebrief via vacatures@dendermonde.be en we contacteren je zo snel mogelijk.
 

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Ilke Van Gucht, personeelsdienst - team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 0492-13 68 34.

Dit artikel werd gepubliceerd op 26 maart 2021.