Dendermondse horeca- en cadeaubonnen verlengd tot 30 juni 2021

Om de plaatselijke handelaars te ondersteunen, gaf het lokaal bestuur de voorbije maanden onder meer horeca- en cadeaubons uit met 20 % korting die gespendeerd kunnen worden in de lokale horeca en winkels.

De geldigheid van niet-gebruikte horecabonnen werd eerder al verlengd tot 30 juni 2021. Op 31 maart vervielen normaal gezien de eerste cadeaubonnen sinds de doorstart van de Dendermondse cadeaubon op 1 mei 2020. De reservatieverplichting sinds 27 maart in niet-essentiële winkels zorgt echter voor een verminderde mogelijkheid om cadeaubonnen te spenderen. Daarom werden deze nu dus ook verlengd tot 30 juni 2021. De bezitters van de bons hoeven hiervoor niets te doen. De verlenging gebeurde automatisch. De vervaldatum en de actuele waarde van horeca- en cadeaubon kan je controleren via www.dendermonde.be/cadeaubon of bij je lokale deelnemende handelaar.

Lokaal kopen is niet alleen solidair, het geld dat je bij onze lokale handelaars en horecazaken uitgeeft, geven zij terug. In lokale werkgelegenheid, in truitjes voor de rugbyploeg of andere sponsoring van onze lokale evenementen. Ook nu kunnen onze lokale ondernemers, en in het bijzonder de niet-essentiële winkels en horeca, jouw steun goed gebruiken. Ontdek hun reservatiemogelijkheden en aangepast (online) aanbod of koop een Dendermondse horeca- of cadeaubon via www.dendermonde.be/winkelhier.

Dit artikel werd gepubliceerd op 8 april 2021.