Dendermondse horeca- en cadeaubonnen verlengd tot 30 september 2021

Om de plaatselijke handelaars te ondersteunen, gaf het lokaal bestuur de voorbije maanden onder meer horeca- en cadeaubons uit met 20 % korting die gespendeerd kunnen worden in de lokale horeca en winkels.

De geldigheid van horeca- en cadeaubonnen die dreigden te vervallen werd eerder al verlengd tot 30 juni 2021. Aangezien bepaalde versoepelingen in horeca en handel nog maar pas in werking traden, verlengen we alle bonnen nog een laatste keer tot 30 september. Gebruik dus deze zomer zeker jouw Dendermondse cadeau- of horecabon! De bezitters van bons hoeven voor de verlenging zelf niets te doen. Deze gebeurde automatisch.

 De vervaldatum en de actuele waarde van horeca- en cadeaubon kan je controleren via www.dendermonde.be/cadeaubon of bij je lokale deelnemende handelaar.

Lokaal kopen is niet alleen solidair, het geld dat je bij onze lokale handelaars en horecazaken uitgeeft, geven zij terug. In lokale werkgelegenheid, in truitjes voor de rugbyploeg of andere sponsoring van onze lokale evenementen. Ook nu kunnen onze lokale ondernemers jouw steun goed gebruiken. Ontdek hun aanbod of koop een Dendermondse cadeaubon via www.dendermonde.be/winkelhier.

Dit artikel werd gepubliceerd op 3 juni 2021.