Vacature: seizoenarbeider – tijdelijk contract

Heb je groene vingers? Wil je samen met jouw collega's meewerken aan een mooie groene omgeving?

Rol in de organisatie

Als groenarbeider draag je samen met jouw collega’s bij tot het onderhoud en de instandhouding van groen, parken en plantsoenen.

Het onderhoud van beplanting, graszones, bomen en struiken behoren tot jouw takenpakket. Er is een grote variëteit van zones die je zal moeten onderhouden gaande van speelpleinen tot openbare groenzones.

Om tot een goed onderhoud te komen is het belangrijk dat je al het nodige materiaal vanuit de stalplaats meeneemt naar de werkplaats. Het laden en lossen van het nodige materiaal (nl. beplanting, tuinmachines, tuingereedschap, etc.) behoort ook tot jouw takenpakket. Je beschikt over de nodige kennis en ervaring van tuinmachines, gereedschap en beplanting.

Je kijkt er op toe dat je steeds al het materiaal meeneemt nadat het onderhoud is voltooid. Hierbij is het van belang om ook het (snoei)afval tijdig en correct te verwerken.

Je bent flexibel ingesteld en het uitvoeren van fysiek belastend buitenwerk schrikt je niet af. Daarbovenop is het van belang om de burger steeds op een klantvriendelijke manier te benaderen bij vragen of opmerkingen.

Je neemt verantwoordelijkheid en kijkt er op toe dat de werken steeds op een veilige manier gebeuren dit voor jezelf, collega’s en de burgers.

Plaats in de organisatie

Het lokaal bestuur Dendermonde is op zoek naar seizoenarbeiders om de groenteams te ondersteunen in de drukste periode van het jaar.

Je wordt tewerkgesteld op de groendienst en samen met jouw collega’s werk je mee aan het straatbeeld van stad Dendermonde. Door het werk van jou en jouw team kunnen de burgers tot rust komen in een mooie groene omgeving.

Ons aanbod

  • Een voltijdse functie in contractueel dienstverband tot 31 oktober 2021. Indiensttreding zo snel mogelijk.
  • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal D1-D3 (min. €1981,83 en max. €3003,23 bruto geïndexeerd maandsalaris.
  • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
  • Je geniet van een 2e pensioenpijler ter waarde van 4% van je bruto jaarloon.
  • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
  • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding.
  • Maaltijdcheques

Interesse?

Solliciteren kan door jouw cv en motivatie te mailen naar vacatures@dendermonde.be. Op basis van jouw cv en motivatie beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Ilke Van Gucht, team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 0492-13 68 34. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Koen Biesback via koen.biesback@dendermonde.be

Dit artikel werd gepubliceerd op 13 april 2021.