Sluit je huis aan op de zon!

Wil je een lagere energierekening en bijdragen aan een beter klimaat? Dan zijn zonnepanelen een slimme keuze. Met de groepsaankoop zonnepanelen helpt de Provincie Oost-Vlaanderen inwoners en bedrijven op een voordelige en gemakkelijke manier over te stappen naar hernieuwbare energie.

Voor de 5de keer organiseert de Provincie Oost-Vlaanderen de groepsaankoop zonnepanelen. Voorgaande jaren zijn al bij meer dan 10.400 Oost-Vlamingen zonnepanelen geïnstalleerd via deze groepsaankoop.

Een thuisbatterij toevoegen aan je bestaande zonnepaneleninstallatie kan ook via deze groepsaankoop. Bekijk het aanbod op je persoonlijk voorstel.

Neem deel in 5 simpele stappen

  1. Inschrijven via oost-vlaanderen.be/zonnepanelen is volledig vrijblijvend en gratis.
  2. Je ontvangt meteen een persoonlijk voorstel op basis van jouw inschrijvingsgegevens en met een indicatie van jouw rendement.
  3. Vind je het aanbod interessant? Accepteer dan je persoonlijk voorstel voor 16 juli. Intussen kan je met al je vragen terecht op onze online informatiesessie. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging zodra je bent ingeschreven.
  4. Nadat je het voorstel accepteert, inspecteert de winnende leverancier je dak.
  5. Ga je akkoord met de definitieve offerte, dan wordt jouw zonnepanelensysteem op je dak geïnstalleerd.

Wie kan deelnemen?

Alle inwoners van Oost-Vlaanderen die eigenaar zijn van het dak of huurders die expliciete toestemming hebben van de eigenaar kunnen deelnemen. Ook als zelfstandige, kleine of middelgrote onderneming (KMO) of vereniging van mede-eigenaars (VME) kan je je inschrijven.

Waarom inschrijven?

De groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie heeft tal van voordelen:

  • Je krijgt een scherpe prijs en bespaart op je energierekening doordat we in groep aankopen.
  • Je krijgt heldere, objectieve informatie en begeleiding van offerte tot werkende installatie.
  • Je draagt bij aan een beter milieu.
  • We zorgen voor kwaliteit en controle van zonnepanelen en leveranciers.

Meer info Voor meer informatie over dit initiatief, surf naar www.oost-vlaanderen.be/zonnepanelen, bel naar het gratis nummer 0800 26 803 (werkdagen van 9- 17 u.) of e-mail naar zonnepanelen@oost-vlaanderen.be.

Dit artikel werd gepubliceerd op 18 mei 2021.