Vacature: poetshulp aan huis

Hou je van orde en netheid? Kan je stof de baas? Kan je zelfstandig werken?

Rol in de organisatie

Als poetshulp aan huis werk je bij klanten aan huis. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en hygiëne. Je helpt met huishoudelijke taken en springt bij waar nodig. Dweilen, stofzuigen, rammen lappen … zijn jouw voornaamste taken. Zo laat je met plezier de woning of het appartement van de klant weer stralen!

Waar nodig gebruik je de correcte schoonmaakmiddelen en -materialen met het oog op het ergonomisch en kwaliteitsvol uitvoeren van de taken en dit volgens vaste procedures en schema’s. Je draagt ook altijd de voorziene en aangeboden beschermingsmiddelen (werkkledij, werkschoenen …) en werkt volgens de veiligheidsvoorschriften.

Tot slot ben je bereid om steeds mee te evolueren op technisch, logistiek en ergonomisch vlak.

De ideale kandidaat

Je werkt zelfstandig bij de klanten aan huis. Bij het uitvoeren van jouw takenpakket ben je betrouwbaar, discreet en kunnen we rekenen op jouw flexibiliteit. Daarnaast ben je respectvol en vertoon je een positieve en klantvriendelijke houding. Het schoonmaken is voor jou geen routinewerk, maar een ingesteldheid. Je beschikt over een gezonde dosis werklust en bent sociaal ingesteld. Een basiskennis over schoonmaakproducten is zeker een plus. Je houdt van orde en netheid en komt je afspraken na. Tot slot ben je bereid om 20 u./week te werken, liefst in de voormiddag maar dit is onderling te bespreken. Heb je een auto ter beschikking, dan is dit zeker een meerwaarde.

Plaats in de organisatie

Als poetshulp aan huis kom je terecht bij particulieren, zoals gezinnen, ouderen om hen ondersteuning te geven in huishoudelijke taken zoals poetsen, stofzuigen, ramen lappen …

We zoeken 2 poetshulpen voor regio:

 • Grembergen of
 • Mespelare, Oudegem, Schoonaarde, Appels

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé
 • Een deeltijdse functie in contractueel dienstverband. Contract van bepaalde duur van 3 maanden met na afloop hiervan kans op een contract van onbepaalde duur.
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal E1-E3 (min. € 1.974,58 max. € 2.434,76 bruto geïndexeerd maandsalaris)
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding
 • Gratis hospitalisatieverzekering bij contract van onbepaalde duur
 • Maaltijdcheques

De aanwervingsvoorwaarden:

 • Geen diploma voorwaarden
 • Ervaring in een vergelijkbare functie is een troef

Interesse?

Solliciteren kan door jouw cv en eventuele motivatiebrief te mailen naar vacatures@dendermonde.be. Op basis van jouw cv en motivatie beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Ilke Van Gucht, team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 0492-13 68 34. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Elien Van Keer of Sofie Plas via elien.vankeer@ocmw.dendermonde.be en sofie.plas@ocmw.dendermonde.be 

Dit artikel werd gepubliceerd op 28 mei 2021.