Lokaal bestuur organiseert postcorona-event voor Dendermondse ondernemers op 14/6

De coronacrisis en bijhorende opgelegde maatregelen hebben een serieuze impact op verschillende levensdomeinen. Ook voor onze lokale ondernemers waren/zijn het zeer woelige tijden.

Sommigen moesten hun zaak maandenlang sluiten, hun productieproces aanpassen, zichzelf steeds opnieuw uitvinden of nieuwe digitale wegen inslaan. Door de gunstige evolutie van de huidige cijfers en de vaccinatiecampagne zien we nu echt wel licht aan het einde van de tunnel. Maar is dit ook zo voor onze lokale ondernemers? Hoe beleefden zij het afgelopen jaar? Is het duidelijk wat er nu kan en mag? Hoe kunnen we ons lokaal ondernemerschap de doorstart geven die het verdient?

Op maandag 14 juni om 20 u. organiseert het lokaal bestuur een online event voor en door Dendermondse ondernemers. Zo zal Joost Dierickx van In de Poepekas vertellen over zijn overwonnen tegenslagen en creatieve reacties. Winnares Womed Award 2020 Femke Helon deelt haar verhaal en ervaring als zaakvoerder van 3Motion en ten slotte geven Eric Hermans & Lieve Moens van The Next Level de veerkracht van de aanwezigen een boost. Een mooie kans dus voor Dendermondse ondernemers om hun collega’s te leren kennen en te leren van elkaar.

Schrijf nu in voor het event!

Dit artikel werd gepubliceerd op 8 juni 2021.