Vacature: kinesitherapeut

Krijg jij onze bewoners aan het bewegen? Houden jouw creatieve bewegingsoefeningen iedereen fit en gezond? Wij zijn voor ons woonzorgcentrum Hof ter Boonwijk op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut.

Rol in de organisatie

Als kinesitherapeut vertoon je een grote goesting en beschik je over het nodige inlevingsvermogen om met kwetsbare ouderen - inclusief ouderen met dementie - te werken.
Hierbij ondersteun en begeleid je hen om hun zelfstandigheid zo groot mogelijk te houden. Je behandelt elke patiënt op een individuele manier en houdt rekening met de behoefte van elke patiënt.

Je kinesitherapeutische technieken en handelingen pas je toe met als doel het menswaardig bestaan van de bewoner te bevorderen. Bovendien onderneem je hierbij preventieve acties volgens je eigen creatief vermogen. Je maakt hierbij gebruik van je specifieke kennis omtrent motorische, sensomotorische en psychomotorische functies.

Termen als fixatie-armbeleid en valpreventie klinken als muziek in je oren en je kijkt ernaar uit hier actief aan mee te werken.

Als deelnemer van het multidisciplinair team wissel je relevante informatie uit , je coacht het team vanuit je specifieke expertise in o.a. het gebruik van de tillift, het implementeren van de mobiliteitswijzer, het aanbieden en bewaken van een goede positionering in rolwagen en bed…

Je gaat op zoek naar vernieuwende evoluties binnen je vakgebied om te blijven groeien en ontwikkelen, je durft hierbij ook out of the box te denken!

De ideale kandidaat

Heb jij een hart voor kwetsbare ouderen? Draag jij een kwaliteitsvolle en persoonsgerichte zorg hoog in het vaandel en communiceer jij op een verbindende manier? Werk je graag samen in een team? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Plaats in de organisatie

Als kinesitherapeut(e) in het woonzorgcentrum werk je in een multidisciplinair team waar je handelt vanuit de visie van een persoonsgerichte aanpak. Je streeft ernaar om op deze manier een zo optimaal mogelijk woon- en leefklimaat te creëren voor alle bewoners.

Je werkt in nauw overleg met de hoofdverpleegkundige, teamcoach verpleegafdeling en andere paramedici.

Ons aanbod

 • Voltijds contract van minimum 6 maand. Opstart zo snel mogelijk.
 • Een aantrekkelijke verloning voor een voltijdse functie:
  • master min. € 3.108 bruto/maand en max. € 5.150 bruto geïndexeerd maandsalaris
  • bachelor min. € 2.558 bruto/maand en max. € 4.244 bruto geïndexeerd maandsalaris
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden
 • Je geniet van een groepsverzekering (4% van je bruto jaarloon)
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding
 • Maaltijdcheques

De diplomavoorwaarden

Je dient houder te zijn van een door de overheid erkend diploma in de kinesitherapie en een geldig visum van de FOD Volksgezondheid om het beroep te mogen uitoefenen.

Interesse?

Bezorg ons jouw cv, motivatiebrief, een kopie van jouw diploma en visum via vacatures@dendermonde.be en we contacteren je zo snel mogelijk.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Petra Beeckman, personeelsdienst - team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 052-25 10 84.

Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Paul Vandermeeren, directeur wzc Hof ter Boonwijk via paul.vandermeeren@ocmw.dendermonde.be

Dit artikel werd gepubliceerd op 2 juli 2021.