Opnieuw 20 % korting bij Dendermondse handelaars en horecazaken

Om de lokale handelaars en horeca te steunen tijdens de coronacrisis, vernieuwde het lokaal bestuur in 2020 het digitale cadeaubonsysteem.

Via dit nieuwe systeem werden cadeau- en horecabonnen ter beschikking gesteld met 20 % korting. Zo werd 150.000 euro subsidie aan lokale shoppers omgezet in een impuls voor de lokale economie van 750.000 euro.

In afwachting van de laatste versoepelingen kiest het lokaal bestuur ervoor om winkelhieren terug in de kijker te zetten. Met een nieuw subsidiebedrag van 100.000 euro zijn er terug heel wat cadeau- en horecabonnen ter beschikking met 20 % korting! Er zijn bonnen van 50 euro, 25 euro en 10 euro en ze zijn zes maanden geldig. Wie bijvoorbeeld een bon van 50 euro koopt, moet slechts 40 euro betalen.

Goed voor 20 % korting bij de Dendermondse handelaars en horecazaken! Je kan er meteen gebruik van maken om extra voordelige solden te shoppen!

Lokaal kopen is niet alleen solidair, het geld dat je bij lokale handelaars en horecazaken uitgeeft, geven zij terug. In lokale werkgelegenheid, in truitjes voor de rugbyploeg of andere sponsoring van onze lokale evenementen. Ook nu kunnen onze lokale ondernemers jouw steun goed gebruiken. De bestelling, betaling en levering van Dendermondse cadeau- en horecabonnen gebeurt volledig digitaal via www.dendermonde.be/dendermondse-cadeaubon-kopen.

De bonnen met korting zijn beschikbaar vanaf 12 juli om 12 u. en kunnen gebruikt worden bij de 160 deelnemende handelaars en horecazaken.

Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!  

De eerste lading cadeau- en horecabonnen met korting is nog geldig tot 30 september. De vervaldatum en de actuele waarde van horeca- en cadeaubon kan je controleren via www.dendermonde.be/cadeaubon of bij je lokale deelnemende handelaar.

Dit artikel werd gepubliceerd op 12 juli 2021.