Vacature: servicedeskmedewerker

Ben je klantvriendelijk en kan je een technische boodschap overbrengen op een begrijpelijke manier?

Rol in de organisatie

Je biedt ondersteuning aan al onze gebruikers die vragen hebben rond specifieke IT-applicaties en systemen. Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt en stelt zelf prioriteiten om zo snel mogelijk een oplossing te bieden.

Je behandelt verschillende aanvragen via telefoon, mail of webformulier. Je luistert aandachtig en stelt bijkomende vragen om een correct beeld te vormen van de situatie. Je probeert de gebruiker zo snel mogelijk verder te helpen of bij meer technische vragen door te sturen naar tweedelijnsondersteuning. Bij problemen, die niet intern opgelost kunnen worden, lanceer je de nodige acties om de gepaste technische ondersteuning te voorzien.

Je registreert alle aanvragen onder de vorm van een ticket in een ticketsysteem. Je behoudt hierbij een overzicht van alle openstaande tickets en respecteert de termijnen die afgesproken werden. Je houdt de status van de tickets bij en zorgt voor correcte afsluiting. Bij terugkerende problemen zoek je actief mee naar een structurele oplossing.

Als lokaal bestuur gaan we radicaal digitaal, daarbij verwachten we van jou dat je voorstellen, realisaties en implementaties doet aan de service en applicaties voor onze eindgebruikers.

De ideale kandidaat

Je bent klantvriendelijk en kan een technische boodschap overbrengen op een begrijpelijke manier. Je werkt nauw samen met andere toppers binnen het ICT servicedeskteam. Je hebt een goede kennis van hardware en software. Je verliest de pedalen niet door de veelheid aan vragen die tegelijkertijd kunnen opduiken en kan je werk vlot plannen en organiseren. Je kan een probleem snel analyseren en in de juiste context plaatsen. Je hebt geen moeite met een wisselend takenpakket.

Word één van de helden van de ICT servicedesk. Samen met je collega’s vorm je een belangrijk contactpunt tussen ICT en interne medewerkers. Actieve inzet en initiatief zijn onmisbaar in deze functie.

Download de infobrochure voor servicedeskmedewerker

Plaats in de organisatie

De dienst informatica vervult als ondersteunende dienst een essentiële rol binnen ons radicaal digitaal verhaal. Als servicedeskmedewerker sta je in rechtstreeks contact met collega’s uit de hele organisatie en verzorg je de eerstelijnsondersteuning bij IT-problemen. Problemen oplossen zit in je vingers en klantvriendelijkheid staat bij jou op nummer 1.

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé
 • Een voltijdse functie in contractueel dienstverband
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal C1-C3 (min. € 2.018,10 en max. € 3.598,07 bruto geïndexeerd maandsalaris)
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding
 • Gratis hospitalisatieverzekering
 • Maaltijdcheques

Bijkomende informatie

 • Het verloop van de selectie
  • Preselectie. We contacteren je vanaf 28 september 2021 met het resultaat van de preselectie.
  • Eventuele niveautest: vrijdag 1 of maandag 4 oktober 2021
  • Een gevalsstudie: dinsdag 12 of woensdag 13 oktober 2021
  • Mondelinge proef: vrijdag 22 oktober 2021

Interesse?

Solliciteer hier voor servicedeskmedewerker

Solliciteren kan tot en met 22 september 2021 door je cv, ingevulde vragenlijst en een kopie van je diploma te bezorgen.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Ilke Van Gucht, personeelsdienst - team selectie en rekrutering via 0492-13 68 34.

Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Dean Coppieters via dean.coppieters@dendermonde.be 

Dit artikel werd gepubliceerd op 1 september 2021.