Vacature: schoonmaakmedewerker

Is orde en netheid je tweede natuur? Wissel je graag schoonmaaktaken af met andere logistieke taken?

Rol in de organisatie

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor de orde, netheid en hygiëne binnen jouw werkdomein. Afhankelijk van de plaats van tewerkstelling kan je instaan voor het onderhoud van publieke ruimtes, sanitair, burelen, bewonerskamers, klaslokalen, privéwoningen, kinderopvang, musea …

Aanvullend vervul je logistieke taken, zoals onder meer maaltijdbedeling, vervoer maaltijdkarren, middagtoezicht in scholen, reinigen vaat, klaarzetten en afruimen van (vergader)zalen.

Waar nodig gebruik je industriële schoonmaaktechnieken , -middelen en -machines met het oog op het ergonomisch en kwaliteitsvol uitvoeren van de taken en dit volgens vaste procedures en schema’s. Je draagt ook steeds de voorziene en aangeboden beschermingsmiddelen (werkkledij, werkschoenen, …) en werkt volgens de veiligheidsvoorschriften.

Je kan vlot samenwerken maar functioneert ook zelfstandig waar nodig. Bij het uitvoeren van jouw divers takenpakket ben je betrouwbaar, discreet en kunnen we rekenen op jouw flexibiliteit. Daarnaast ben je respectvol en vertoon je een positieve en klantvriendelijke houding als je in contact komt met andere medewerkers, bezoekers, bewoners, artsen, kinderen …

Tot slot ben je bereid om steeds mee te evolueren op technisch, logistiek en ergonomische vlak.

Plaats in de organisatie

Als schoonmaker vertoon je een passie om mee te werken aan een nette en aangename (werk)omgeving voor onze medewerkers, bewoners en bezoekers.

Het lokaal bestuur heeft verschillende gebouwen verspreid over Dendermonde. Je kan ingezet worden op één of meerdere locaties. Je voornaamste taak is schoonmaken, aangevuld met logistieke taken. 

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé
 • Een voltijdse functie in contractueel dienstverband
 • Een vervangingscontract
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal E1-E3 (min. € 1.960,78 max. € 2.449,12 bruto geïndexeerd maandsalaris)
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding
 • Maaltijdcheques

De aanwervingsvoorwaarden:

 • Geen diploma voorwaarden
 • Ervaring in een vergelijkbare functie is een troef

Interesse?

Solliciteren kan door jouw cv en eventuele motivatiebrief te mailen naar vacatures@dendermonde.be. Zet in je mail duidelijk dat je solliciteert voor een functie als schoonmaakmedewerker op locatie. Op basis van jouw cv en motivatie beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. 

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Ilke Van Gucht, team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 0492-13 82 27. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Melanie Van Clapdurp via melanie.vanclapdurp@dendermonde.be

Dit artikel werd gepubliceerd op 13 oktober 2021.