Vacature: dagverantwoordelijke van het vaccinatiecentrum

Wil je graag je schouders zetten onder de vaccinatiecampagne? Ben je flexibel? En kan je snel ingeschakeld worden?

Samen met je collega’s en vrijwilligers zorg je ervoor dat alles klaar staat voor een dag vaccineren. Dit betekent dat jij ervoor zorgt dat het nodige materiaal en in het bijzonder het vaccin, tijdig op de juiste plek aanwezig is. Je zorgt dat medewerkers op tijd klaarstaan zodat er op tijd en volgens planning gestart kan worden met vaccineren. Je bewaakt de vlotte doorstroming van burgers van aankomst op de parking tot vertrek uit het vaccinatiecentrum.  

Daarnaast houd je toezicht op ontvangst, opslag, distributie en beveiliging van allerlei medisch materiaal op de locatie zelf. Gedurende de dag ben je het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers op locatie. Ook als er onverwachts problemen ontstaan, pak je dit snel op en zoek je naar een oplossing. Aan het einde van de werkdag coördineer jij het opruimen van de locatie en zorg je ervoor dat alles weer klaar staat voor de volgende dag.  

Je legt gemakkelijk contact met (externe) partners, kunt vlot samenwerken met (farmaceutische) experten en bouwt hierdoor een netwerk uit. Je werkt samen met je collega centrumverantwoordelijke. Je bent bereid je hiervoor 24/24, 7/7 in te zetten, afhankelijk van de noodwendigheden binnen het vaccinatiecentrum. Dit betekent ook avond- en weekendwerk.

De ideale kandidaat

Je bent flexibel en door je hands-on mentaliteit kan je nieuwe informatie snel verwerken en ombuigen naar de praktijk. Je kan hierbij de rust bewaren ook al komen er veel dingen op je af. Door je heldere en duidelijke communicatie kan je vlot met anderen samenwerken en komt dit de klantvriendelijkheid ten goede. Planmatig en zelfstandig werken zit in je bloed waarbij ook het bepalen van prioriteiten in werkzaamheden geen probleem vormt. Door je enthousiasme en actieve ingesteldheid steek je graag de handen uit de mouwen. Tot slot ben je een geboren teamspeler die steeds een variërend team weet te motiveren en dagelijks tot dezelfde kwaliteitseisen weet te brengen. 

Plaats in de organisatie

Als dagverantwoordelijke van het vaccinatiecentrum ben je werkzaam in het vaccinatiecentrum zelf. Het vaccinatiecentrum Dender Keur bevindt zich Ommegancklaan 133 in Dendermonde. Tijdens de volledige vaccinatieperiode ben jij verantwoordelijk voor het dagdagelijkse reilen en zeilen in het vaccinatiecentrum. Het contract loopt tot eind april met mogelijke verlenging.

Ons aanbod

  • We bieden een voltijds contract (38 u./week) van bepaalde duur aan. 
  • Start met onmiddellijke ingang.
  • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal C1-C3 (min. € 2.018,10 en max. € 3.598,07 bruto geïndexeerd maandsalaris)
  • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
  • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
  • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding.
  • Maaltijdcheques

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@dendermonde.be. Op basis van jouw cv en motivatie beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met:

Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met 1 van de 3 centrumverantwoordelijken:

Dit artikel werd gepubliceerd op 24 november 2021.