Vacature: logistiek assistent – tijdelijk contract

Heb je interesse om het wonen en leven op een woonafdeling mee vorm te geven?

Plaats in de organisatie

Om het zorgteam en het team woonleefbegeleiding te ondersteunen tijdens de coronacrisis zijn we op zoek naar enthousiaste logistieke assistenten met een hart voor ouderenzorg en dit voor de drie woonzorgcentra van het lokaal bestuur Dendermonde. Je wordt tewerkgesteld in een stimulerende werkomgeving waarin menselijke contacten en professionaliteit voorop staan.

Rol in de organisatie

Je maakt deel uit van een enthousiaste groep medewerkers en werkt samen als een hecht team. Je begeleidt en ondersteunt de bewoners in het dagelijks leven: voorbereiden van broodmaaltijden, op- en afruimen, beddenopmaak, vervoer van bewoners naar activiteiten, bezoekmomenten, maaltijdbegeleiding, ondersteuning van activiteiten …
Je komt in contact met alle disciplines die werkzaam zijn in het woonzorgcentrum.
Als medewerker werk je mee aan een vriendelijk contact met bewoners, bezoekers en collega's en je draagt je steentje bij aan de optimalisatie van de diensten.

De ideale kandidaat?

Als logistiek assistent heb je een affiniteit met de ouderenzorg. Je kunt zelfstandig werken en krijgt verantwoordelijkheid in jouw domein. Hierbij hou je rekening met gemaakte afspraken. Je bent positief ingesteld, hulpvaardig, leergierig en creatief.

Ons aanbod:

  • Een voltijdse of deeltijdse tewerkstelling (80% of 50%) van bepaalde duur van 3 maanden. Opstart zo snel mogelijk.
  • Verloning op D-niveau als je beschikt over een officieel certificaat van logistiek assistent. Indien je niet beschikt over dit attest word je verloond op E-niveau. Voor een voltijdse functie:
    • op D-niveau D1-D3 (min. €1.968,18 en max. €3.063,26 bruto/maand)
    • op E-niveau E1-E3 (min. €1.960,78 en max. €2.449,12 bruto/maand)
  • Relevante werkervaring kan meegenomen worden
  • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
  • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding.
  • Maaltijdcheques

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief naar een van de drie directeurs van onze woonzorgcentra waar je wenst ingezet te worden, zij nemen zo snel mogelijk contact op met jou:

Dit artikel werd gepubliceerd op 25 januari 2022.