Vacature: medewerker openbare werken

Ben jij een volleerde wegenbouwer? Ben je flexibel en een echte teamspeler?

Rol in de organisatie

Als volleerde wegenbouwer is geen grote of kleine klus jou te moeilijk: herstellen en aanleggen van voetpaden, kleine herstellingen aan (asfalt)wegen, ontstoppingswerken aan de openbare riolering of het plaatsen van straatmeubilair. Zo sta je, samen met je collega’s, mee in voor herstellingswerken aan openbare wegen en voetpaden in Dendermonde. Je stelt daarbij zelfstandig diagnoses en voert werken in eigen beheer nauwkeurig uit. Telkens weer zorg jij voor een perfect uitgevoerd eindresultaat, met vanzelfsprekend oog voor veiligheid en correcte signalisatie tijdens de uitvoering van de werf. Je maakt inschattingen over hoeveelheden en je neemt op de werf beslissingen, waarover je rapporteert aan de ploegbaas. Je zoekt zelf naar oplossingen voor praktische uitdagingen die zich tijdens het werk aandienen. Doordat je vaak in het straatbeeld opduikt, ben je aanspreekpunt voor de burgers. Je staan hen vriendelijk, beleefd en correct te woord.

Tot slot kunnen we ook rekenen op jouw open blik en verantwoordelijkheidszin om samen onze werkorganisatie en interne werking te optimaliseren

De ideale kandidaat

We zoeken een handige Harry of Harriette. Je bent flexibel en je blijft ook onder tijdsdruk prima werk afleveren, ook in het weekend en buiten de gewone werkuren. Zo help je mee bij evenementen (bv. Katuit) maar ook in de winter maak je deel uit van de strooiploeg. Je bent collegiaal en een echte teamspeler. Heb je bovendien een goede, fysieke conditie en schrikt belastend buitenwerk jou niet af? Stel je zeker kandidaat. Een rijbewijs C is een absolute troef, rijbewijs B is noodzakelijk.

Plaats in de organisatie

Als medewerker bij het team openbare werken sta je mee in voor het onderhoud en de vernieuwing van het openbaar domein. Wanneer het nodig is, spring je ook bij in andere teams van de technische uitvoeringsdienst. In de winter maak je deel uit van de strooiploeg.

Ons aanbod

  • Een voltijdse tijdelijke functie in contractueel dienstverband voor zes maanden met kans op verlenging. Mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde duur indien je de eerste gerangschikte kandidaat bent na een volwaardige selectieprocedure in 2022.
  • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal D1-D3 (min. 1.968 EUR en max. 3.063EUR bruto geïndexeerd maandsalaris)
  • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
  • Je geniet van een 2e pensioenpijler ter waarde van 4% van je bruto jaarloon.
  • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
  • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding.
  • Maaltijdcheques

De voorwaarden

  • Geen diplomavoorwaarden
  • Beschikken over een rijbewijs B
  • Ervaring in (wegen)bouw is een grote plus

Interesse?

Solliciteren kan door jouw cv, motivatie en rijbewijs te mailen naar vacatures@dendermonde.be. Op basis van jouw cv en motivatie beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Ilke Van Gucht, team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 0492-13 68 34. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Koen Biesback via koen.biesback@dendermonde.be

Dit artikel werd gepubliceerd op 28 januari 2022.