Vacature: elektricien

Kan je correct en veilig werken aan elektrische installaties?

Rol in de organisatie

Als elektricien sta je hoofdzakelijk in voor onderhoudstaken en controleopdrachten voor het patrimonium van de stad. Voor de realisatie van opdrachten werk je meestal in kleine ploegen. Je stelt je dan ook teamgericht en collegiaal op.

Je zoekt en herstelt fouten in elektrische installaties. Daarbij zorg je voor onderhoud en vernieuwing van deze installaties. Ook onderhoud van rioolwaterpompstations en verlichtingsinstallaties op openbaar domein behoren tot jouw takenpakket. Bij feestelijkheden installeer je tijdelijke elektrische installaties zodat er voldoende stroom is.

Daarnaast beschik je over de nodige theoretische en praktische kennis om correct en veilig te werken aan elektrische installaties. Je bent verantwoordelijk om zelfstandig taken tot een goed eind te brengen. Veilig en verzorgd werken is een absolute basisvereiste voor elke technisch medewerker.

Geregeld voer je taken uit op steigers en hoogwerkers. Occasioneel werk je in rioolwaterpompkelders. Bij de realisatie van opdrachten werk je volgens de regels van het AREI. Je tekent en stelt de elektrische installatieschema’s correct op.

De ideale kandidaat

Je bent flexibel en blijft ook onder tijdsdruk prima werk afleveren. Na een inloopperiode ben je bereid om deel uit te maken van de wachtdienst. Technieken zoals domotica, HVAC, mechanische verluchting … zijn jou niet vreemd. Je bent collegiaal en een echte teamspeler. Je hebt steeds oog voor veilig werken en ondersteunt waar nodig. Daarbij werk je zelfstandig en neem je je verantwoordelijkheid op.

Plaats in de organisatie

Als elektricien maak je deel uit van de technische uitvoeringsdienst (TUD) van het lokaal bestuur Dendermonde, meer specifiek van het team gebouwenonderhoud. Samen met de collega’s sta je dagelijks in voor het beheer van de elektrische installaties van de verschillende gebouwen in eigendom van het lokaal bestuur.

Ons aanbod

  • Een voltijdse tijdelijke functie in contractueel dienstverband voor zes maanden met kans op verlenging. Mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde duur indien je de eerste gerangschikte kandidaat bent na een volwaardige selectieprocedure in 2022.
  • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal C1-C3 (min. 2.005 EUR en max. 3.670 EUR bruto geïndexeerd maandsalaris)
  • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
  • Je geniet van een 2e pensioenpijler ter waarde van 4% van je bruto jaarloon.
  • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
  • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding.
  • Maaltijdcheques

De voorwaarden

  • Je beschikt over een secundair diploma
  • Beschikken over een rijbewijs B
  • Kennis van domotica en digitaal plantekenen is een pluspunt

Interesse?

Solliciteren kan door jouw cv, diploma, motivatie en rijbewijs te mailen naar vacatures@dendermonde.be. Op basis van jouw cv en motivatie beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Ilke Van Gucht, team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 0492-13 68 34. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Koen Biesback via koen.biesback@dendermonde.be

Dit artikel werd gepubliceerd op 28 januari 2022.