Nieuws : Vacatures

Stad Dendermonde wil zijn klantgerichtheid maximaliseren en daarnaast het personeel stimuleren in hun job door middel van betrokkenheid, uitdaging, creativiteit en innovatie. We willen ons ontwikkelen tot een organisatie waar de principes van een innovatieve arbeidsorganisatie centraal staan.

Als werkgever zetten we in op slimmer en groener onderweg, de mogelijkheid tot thuiswerken en een goede werk-privébalans. Met deze ambities is stad Dendermonde al 3 jaar op rij een baanbrekende werkgever. In oktober 2022 won het multidisciplinair ecoteam van de Ros Beiaardommegang de Servantes Award in de categorie ‘Team’. Deze award vestigt positief de aandacht op werken bij lokale besturen en zorgt voor een positieve erkenning van medewerkers. Het ecoteam bestond uit medewerkers van verschillende diensten en helpende handen. We zetten in op teamwerk, samen met een portie durf en de vrijheid om te experimenteren, zodat medewerkers creatief en innovatief kunnen werken.

Wij willen tevreden medewerkers die met veel goesting hun taken tot een goed einde brengen. Die elkaar stimuleren en motiveren om steeds beter te doen door zelf het stuur in handen te nemen. Als innoverende stad willen we groeien en bloeien. Regelmatig zoeken we enthousiaste en gedreven medewerkers om de ambities van stad Dendermonde waar te maken. Ook zin om bij stad Dendermonde te werken? Bekijk dan hieronder onze vacatures.

Werken bij stad Dendermonde:

Openstaande vacatures:

  • Alle berichten

Overview