naar top
Gemeente Dendermonde

Organisatiewaarden

Durf

Durf initiatief te nemen. De stad spoort elke medewerker aan om zich in te leven in de vraag van de clïënt én hierop het juiste en meest gepaste antwoord te vinden. Of het nu aanvragers van een vergunning, opgroeiende kindjes, verenigingen, sporters of zorgvragers zijn. 

Verbondenheid

Stad Dendermonde is een grote organisatie met meer dan 1 300 medewerkers, waar we iedereen nodig hebben om te zorgen voor een goede en collegiale sfeer in elk team en in de hele organisatie. 

Respect

We ontplooien de dienstverlening met een open blik op de wereld en met respect voor elkaar, onze cliënten en de partners waarmee we samenwerken. We kiezen voor een duurzame aanpak en werken op een milieubewuste, veilige en respectvolle manier. 

Kwaliteit

De stad rekent op ieders engagement om te streven naar kwaliteit en voortdurende verbetering. Dendermonde verdient een bestuur waar medewerkers én inwoners fier op zijn. 

Openheid

We verwachten dat iedereen bijdraagt door voortdurend mee te zoeken naar kansen en ideeën en die in alle openheid ter sprake brengt. 

  • Medewerkers ldc's