naar top
Gemeente Dendermonde

30 mei 2021 - Nieuwe datum Ros Beiaardommegang

Het Ros Beiaardcomité en het lokaal bestuur Dendermonde volgden de voorbije weken de evoluties van de coronacrisis van dichtbij op.

Door de aanhoudende onzekerheid over de omvang en de duur van de coronacrisis, is het onmogelijk om de Ros Beiaardommegang te laten uitgaan zoals voorzien. De werking van verschillende leveranciers en verenigingen ligt stil, repetities kunnen niet opgestart worden en planningen raken achterop.

Hoe belangrijk de Ommegang ook is voor Dendermonde, de gezondheid van de bevolking, van de deelnemers en de medewerkers gaat altijd voor. Zoals zovele andere internationale evenementen hebben we daarom beslist om de Ommegang met een jaar uit te stellen. We rekenen hiervoor op ieders begrip.

De nieuwe datum is zondag 30 mei 2021. Zet hem met stip in uw agenda!

Belangrijk:

  • Alle verkochte tribunekaarten voor de Ommegang blijven geldig.
  • De tribunes blijven ongewijzigd.
  • De kaarten voor de generale repetitie zijn geldig op zaterdag 29 mei 2021, alle andere kaarten zijn geldig op zondag 30 mei 2021.
  • Wie kaarten kocht maar deze nog niet ophaalde, wordt nog steeds bijgestaan door Toerisme Dendermonde na afspraak (tel: 052-21 39 56), tot zolang de veiligheidsdienst dat voorschrijft.
  • Wie een terugbetaling wenst, kan dit tot en met 30 november 2020 per mail aanvragen via info@rosbeiaard.be.

Meer praktische info volgt in de komende weken en wordt steeds gepubliceerd op www.rosbeiaard.be. Ondertussen starten we met de voorbereiding van de jaarlijkse Reuzenommegang Katuit op donderdag 27 augustus 2020.

Videoboodschap burgemeester

Dit artikel werd gepubliceerd op 26 maart 2020.
  • foto1