Wil jij ook Dendermonde als klant? Registreer je bedrijf in de Stadsleverancier.

Lokaal shoppen was nooit belangrijker dan tijdens de coronacrisis. We roepen onze inwoners op om lokaal te shoppen, te eten en te winkelen, maar als lokaal bestuur willen we ook zelf het goede voorbeeld geven.

We engageren ons om een lijst aan te leggen met contactgegevens van Dendermondse aannemers, leveranciers of dienstverleners. Op deze manier willen we onze lokale bedrijven de kans geven om hun producten en diensten beter kenbaar te maken bij de medewerkers van de stad die instaan voor aankopen.

Volgens de wetgeving overheidsopdrachten moeten overheden minstens drie vergelijkende offertes opvragen voor aankopen tussen 2.500 en 30.000 euro exclusief btw. Voor opdrachten vanaf 30.000 euro exclusief btw moet een bestek worden opgemaakt. Het is niet mogelijk om hiervan af te wijken, maar vanaf 1 maart zullen de medewerkers van de stad in de mate van het mogelijke de stadsleverancierslijst raadplegen bij hun marktonderzoek en bij de voorbereiding van hun overheidsopdracht. Als jouw activiteiten passen bij de aard, omvang en complexiteit van de opdracht is de kans groot dat je wordt uitgenodigd om een offerte in te dienen.

Registreren kan door op onderstaande knop te klikken en je gegevens in te vullen. Je wordt dan automatisch opgenomen in onze databank.

Registreer je bedrijf in de Stadsleverancier

Dit artikel werd gepubliceerd op 25 januari 2021.