Overzicht

Puzzle Escape Rooms Aalst - Gratis toegang voor 2 personen

UiTPAS Dender , Paspartoe Brussel , publiq vzw , UiTPAS Regio Gent , UiTPAS Oostende , UiTPAS Zuidwest , Andere Regio's , UiTPAS Kempen , UiTPAS Mechelen , UiTPAS Maasland , UiTPAS Lier , UiTPAS Leuven , UiTPAS Westhoek , UiTPAS Meetjesland , UiTPAS Haspengouw , Open Monumenten
Escape Room Belfort: De klopjacht op Jan De Lichte Het Belfort van Aalst is onlosmakelijk verbonden met het levensverhaal van de beruchte crimineel en bendeleider Jan de Lichte. Hij leefde in de eerste helft van de 18de eeuw en pleegde samen met zijn bende verschillende diefstallen, overvallen en moorden. In het Belfort werd een escape room geopend waar je in 60 minuten Jan De Lichte moet zien te vinden en op te pakken. De prijzen per persoon variƫren afhankelijk van de grootte van je groep. Heb je een UiTPAS met kansentarief, dan betaal je 1,5 EUR. Meer info op puzzleescaperooms.be/nl/locations/aalst.
In ruil voor 50 UiTpunten gaan twee personen per groep van minstens 4 personen gratis. Ruilen kan door te reserveren via mail ( cedric@puzzleescaperooms.be ) met vermelding van je naam, UiTPASnummer en het moment waarop je de Escape Room wil bezoeken. De toegangsprijs voor de andere deelnemers betaal je ter plaatse via Bancontact, Payconiq of VISA.
50 punten
Zolang de voorraad strekt
Puzzle Escape Rooms
Raadpleeg alle voordelen