naar top
Gemeente Dendermonde

Een solidair ticket bij Cultuurcentrum De Grote Post

UiTPAS Dender , Paspartoe Brussel , publiq vzw , UiTPAS Regio Gent , UiTPAS Oostende , UiTPAS Zuidwest , Andere Regio's , UiTPAS Kempen , UiTPAS Mechelen , UiTPAS Maasmechelen , UiTPAS Lier , UiTPAS Leuven , UiTPAS Westhoek , UiTPAS Meetjesland , UiTPAS Haspengouw
Maak iemand zijn dag en ruil jouw 10 UiTpunten in voor een solidair ticket. Participeren aan cultuur is niet altijd even evident. De ticketprijs, vervoer, kinderopvang en onvoldoende informatie kunnen ervoor zorgen dat gezinnen met kinderen aan bepaalde activiteiten niet of moeilijker kunnen deelnemen. Maak Cultuurcentrum De Grote Post toegankelijk voor kinderen die er geen toegang tot hebben. Wat kan jij doen? Schenk een ticket aan een gezin met een bescheiden inkomen en geef hen ook een kans om te deel te nemen aan vrije tijd. Ruil je Uitpunten aan het UiTloket in voor een solidair ticket. In samenwerking met De Wegwijzer zorgt De Grote Post ervoor dat het ticket bij de juiste personen terechtkomt.
Het cultuurcentrum kreeg in 2012 zijn bestemming in het voormalige postgebouw. Sindsdien biedt De Grote Post een ruim vrijetijdsaanbod van september tot en met juni. Er is voor ieder wat wils: theater, muziek, dans, comedy, circus, workshops, literatuur en familievoorstellingen. Het volledige aanbod ontdek je in de programmabrochure of op www.degrotepost.be.
foto: Een solidair ticket bij Cultuurcentrum De Grote Post
10 punten
Zolang de voorraad strekt
Cultuurcentrum De Grote Post Oostende
Raadpleeg alle voordelen