Vacature: Deskundige personeel

Als deskundige personeel ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het bevorderen van de bevlogenheid van onze medewerkers alsook voor het aantrekken, ontwikkelen en opleiden van talent.

Je bent flexibel inzetbaar in verschillende opdrachten en projecten op personeelsvlak. Dit maakt dat je heel wat afwisseling hebt in je job maar vraagt ook de nodige stressbestendigheid en de capaciteit om vlot prioriteiten te bepalen.

Je begeleidt volledige selectieprocedures, vanaf het uitschrijven van de vacature tot en met de eindfeedback aan kandidaten. Niet alleen neem je de verschillende stappen zelfstandig voor je rekening, je bewaakt ook de voortgang van het volledige proces. Daarnaast co├Ârdineer je de procedures die aan een extern selectiebureau worden uitbesteed.

Je geeft verder mee vorm aan de uitvoering van het onthaalbeleid voor nieuwe medewerkers zodat iedere nieuwe collega zich snel kan integreren en zich thuis voelt in onze organisatie.

Je legt je oor te luisteren bij collega’s en houdt nauw contact met de diverse teams in de organisatie zodat je vlot en proactief kan inspelen op de vormingsnoden en vragen op vlak van personeel. Je gaat op zoek naar de juiste vormingen, plant deze van A tot Z en volgt deze verder op.

Je denkt samen met de collega’s na hoe we ons klantvriendelijker kunnen organiseren en neemt initiatieven voor het optimaliseren en automatiseren van werkmethodes.

Je werkt mee aan een transparante en duidelijke interne communicatie.