Nieuw: blijf op de hoogte via WhatsApp

Met een WhatsApp-kanaal wil stad Dendermonde het nieuws nog sneller bij jou brengen! Wil je op de hoogte blijven van evenementen, wegenwerken, noodsituaties en ander nieuws? Volg hier de stappen.

Kanaal

De berichten op het WhatsApp-kanaal staan onder de tab ‘Updates’ in WhatsApp. De berichten blijven steeds 30 dagen zichtbaar. Het kanaal is openbaar voor iedereen. Reageren kan beperkt, door een emoji te geven, niet met tekst.

Wat mag je verwachten?

WhatsApp is een extra communicatiekanaal, we kiezen ervoor om niet alle nieuws via dit kanaal te verspreiden. Belangrijke berichten verspreiden we via WhatsApp, onder andere over evenementen, grote wegenwerken, nieuws met impact en noodsituaties.

Privacy

Kijkers en volgers kunnen elkaars gegevens niet zien. Er worden nergens profielfoto’s of telefoonnummers getoond. Dit betekent dat je berichten kunt volgen en delen zonder je zorgen te maken over je persoonlijke gegevens.

Abonneren

  • Surf de 1ste keer naar https://whatsapp.com/channel/0029VafyFEv1XquX01mf8Y09
  • Volg ons WhatsApp-kanaal door op ‘volgen’ te klikken.
  • Vanaf nu vind je de berichten onder ‘Updates’.
  • Standaard staan kanaalmeldingen gedempt. Als je meteen op de hoogte wil zijn van een nieuw bericht, moet je dit eenvoudig inschakelen door op het ‘belletje’ te klikken.
    bel WhatsApp
  • Deel de link ook met al je WhatsApp-contacten, zodat ons publiek nog groeit.

Andere kanalen

We proberen onze inwoners zo goed mogelijk te informeren aan de hand van uiteenlopende communicatiekanalen: website, Instagram, Facebook, LinkedIn, stadsmagazine, digitale nieuwsbrief … Een WhatsApp-kanaal past perfect als uitbreiding hiervan. Wie geen profiel heeft op sociale media, kan nu via het WhatsApp-kanaal snel geïnformeerd worden.

Dit artikel werd gepubliceerd op 29 mei 2024.