naar top
Gemeente Dendermonde

Jong 9200 (vakantieprogramma tieners)

Na inschrijving kan jij tijdens de schoolvakanties deelnemen aan spannende en boeiende activiteiten. Ga eens mee naar een pretpark, volg een hippe workshop, daag elkaar uit tijdens een stadsspel ... en nog veel meer! Het programma en de eerste inschrijfdatum worden per vakantie bekendgemaakt.

Inschrijven voor de paasvakantie kan vanaf 28 februari om 17 u.

Hoe inschrijven?

Online
Klik op onderstaande knop. Je wordt doorgestuurd naar de webshop. Tip: maak vooraf een account aan!

Schrijf online in voor Jong 9200

Je kan vanaf dan ook ter plaatse inschrijven tijdens de openingsuren van de jeugddienst.

Goed om te weten!

  • Je bent ingeschreven voor een activiteit, maar kan toch niet deelnemen? Bezorg in geval van ziekte een doktersattest aan de jeugddienst en je ontvangt een waardebon voor het bedrag van de activiteit. Indien je door andere omstandigheden annuleert, moet je dit uiterlijk 14 dagen op voorhand doorgeven. Zo niet is de jeugddienst genoodzaakt administratiekosten aan te rekenen en de terugbetaling te verminderen met 1 EUR per activiteit.
  • Met een UiTPAS aan kansentarief betaal je 1,50 EUR voor een activiteit van een dagdeel, 3 EUR voor een activiteit van 2 dagdelen of 25% van de prijs voor een activiteitenreeks.
  • Wanneer er niet voldoende inschrijvingen zijn, kan de jeugddienst de activiteit annuleren. We verwittigen op voorhand wie ingeschreven is. 

Wat meebrengen?

Bekijk het programma voor specifieke benodigdheden.

Prijs?

Zie programma.

Contact

Jeugddienst

Adres
Sas 349200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052 21 20 93
E-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten