naar top
Gemeente Dendermonde

Zorgkundige

Wij zijn op zoek naar zorgkundigen (voltijds/deeltijds)!

Als zorgkundige kom je terecht in één van onze woonzorgcentra (Aymonshof, St. Vincentius of Hof ter Boonwijk) en sta je samen met een hecht team in voor grote en kleinere taken die écht het verschil maken voor onze bewoners.

Voor wie?

De ideale kandidaat?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en flexibele collega. Werk jij graag nauw samen in een multidisciplinair team, maar kan je ook zelfstandig oplossingen zoeken? Draag jij kwaliteitsvolle zorg hoog in het vaandel en kan jij op een verbindende manier met elkaar communiceren? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Voorwaarden?

De diplomavoorwaarden:

Beschikken over een visum van zorgkundige of kunnen aantonen dat een aanvraag werd ingediend conform de voorwaarden van het koninklijk besluit van 12 januari 2006 tot het bekomen van een volledige/definitieve registratie als zorgkundige voor de functie van bejaardenhulp.

De algemene aanwervingsvoorwaarden:

  • Je geniet de burgerlijke en politieke rechten. Dit toon je aan via een uittreksel uit het strafregister dat niet ouder is dan drie maand bij indiensttreding. Indien blijkt uit het uittreksel dat de voorgeschreven voorwaarden niet vervuld zijn, dan kan je geen beroep doen op het feit dat je tot het examen werd toegelaten.
  • Je bent medisch geschikt voor het uitoefenen van de functie, dit blijkt uit een medisch onderzoek bij indiensttreding.
  • Je slaagt voor de selectieprocedure.
  • Je voldoet aan de taalvoorwaarden (volgens de wetten op het gebruik van talen in bestuurszaken).
  • Je bent burger van een lidstaat van de Europese Economische RuimteĀ of van de Zwitserse Bondsstaat.