Zorgkundige (tijdelijk)

Plaats in de organisatie

Het lokaal bestuur Dendermonde overkoepelt het stadsbestuur, het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn en het Autonoom Gemeentebedrijf. Samen met 45 000 Dendermondenaars en 1300 collega’s bundelen we onze krachten om van Dendermonde een bruisende stad te maken.

Het lokaal bestuur Dendermonde wil zijn klantgerichtheid maximaliseren en daarnaast het personeel stimuleren in hun job door middel van betrokkenheid, uitdaging, creativiteit en innovatie.

We willen ons ontwikkelen tot een organisatie waar de principes van een innovatieve arbeidsorganisatie centraal staan. Wij willen tevreden medewerkers die met veel goesting hun taken tot een goed einde brengen. Die elkaar stimuleren en motiveren om steeds beter te doen door zelf het stuur in handen te nemen.

Als zorgkundige kom je terecht in één van onze woonzorgcentra (Aymonshof, St. Vincentius of Hof ter Boonwijk) en sta je samen met een hecht team in voor grote en kleinere taken die écht het verschil maken voor onze bewoners.

Rol in de organisatie

Samen met je collega’s creëer je een warme en veilige woon- en leefomgeving voor onze bewoners. Je ondersteunt hen bij de activiteiten van het dagelijks leven, afhankelijk van hun zorgbehoefte. Je observeert de verandering in de zorgbehoefte doorheen de tijd en maakt hiervan een rapportage op om de kwaliteitsvolle dienstverlening te kunnen blijven garanderen.

Je staat in voor de lichaams- en huidverzorging, de comfortzorg en de preventieve verzorging van de bewoners met een zorgbehoefte. Je helpt bewoners bij de inname van geneesmiddelen en samen met de verpleegkundigen volg je afwijkende symptomen of risico’s voor vallen, verwondingen…op. Je bewaakt de algemene toestand van de bewoner en volgt dit nauwlettend op.

Je werkt nauw samen met de familie, mantelzorgers, vrijwilligers en andere professionals zodat de bewoner in de beste omstandigheden zijn persoonlijk leven kan verder zetten. Je aarzelt niet om verantwoordelijkheid op te nemen en overleg te plegen met je collega’s.

Je stimuleert bewoners om te bewegen en stemt de dagbesteding af op hun interesses en individuele noden. Jouw actieve bijdrage aan een prettige woonomgeving en huiselijke sfeer in het woonzorgcentrum is cruciaal. Je zoekt naar creatieve oplossingen of verbeteringen, die een meerwaarde betekenen voor onze bewoners.

Dus, wil jij je interesses en talenten verder ontwikkelen binnen je werkomgeving en écht een verschil maken voor onze bewoners? Zoek je een werkomgeving dicht bij huis, die je bovendien uitdaagt om nieuwe wegen te bewandelen en oplossingen te zoeken die een meerwaarde bieden voor onze bewoners? Solliciteer dan nu!

Diplomavoorwaarde

Beschikken over een visum van zorgkundige of kunnen aantonen dat een aanvraag werd ingediend conform de voorwaarden van het koninklijk besluit van 12 januari 2006 tot het bekomen van een volledige/definitieve registratie als zorgkundige voor de functie van bejaardenhulp.

Aanbod

  • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod.
  • Een voltijdse functie in contractueel dienstverband
  • Verloning vanaf € 2190,59 bruto/maand
  • De gangbare premies voor buitengewone prestaties voor nacht en/of weekendwerk.
  • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
  •  Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
  • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding.
  •  Je geniet van onze gratis hospitalisatieverzekering.
  • Maaltijdcheques

Solliciteren?

Bezorg ons je cv en motivatiebrief via mail (vacatures@dendermonde.be) en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.