naar top
Gemeente Dendermonde

Lokaal Loket Kinderopvang

Een opvangplaats vinden voor jouw kind is niet altijd eenvoudig. De plaatsen zijn beperkt en je kan niet vroeg genoeg starten met de zoektocht. Daarnaast hebben ouders vaak heel wat vragen en is het kinderopvanglandschap onbekend terrein.

Via het Lokaal Loket Kinderopvang willen we ouders ondersteunen en begeleiden in deze zoektocht. In samenwerking met de stedelijke adviesraad kinderopvang (LOK), kreeg het Loket Kinderopvang in onze stad vorm. In het LOK zijn alle opvanginitiatieven (zowel de stedelijke als de zelfstandige) vertegenwoordigd. Van daaruit worden zij nauw betrokken bij de werking van het loket. 

Digitaal en fysiek loket

Via het digitaal platform krijgen ouders een overzicht van alle initiatieven en kunnen ze meteen online een aanvraag doen bij het opvanginitiatief van hun voorkeur. Via hun persoonlijk profiel kunnen ze het verdere verloop van hun aanvragen ook vlot opvolgen. 

Heb je bepaalde vragen? Dan kan je ook terecht aan het onthaal van Huis van het Kind De Kroon. Je kan er terecht voor algemene informatie, vragen over het digitale platform, ondersteuning bij het aanvragen van een attest inkomenstarief ...

Ga naar het Lokaal Loket Kinderopvang

Contact

Lokaal Loket Kinderopvang

Gebouw
Campus De Kroon
Adres
Kroonveldlaan 409200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052-27 27 94