Vacature: schoonmaakmedewerker - tijdelijk contract

Ben jij op zoek naar een dynamische rol waarin je bijdraagt aan een schone en aangename omgeving? Wij zijn op zoek naar enthousiaste schoonmakers die verantwoordelijkheid nemen voor orde, netheid en hygiëne binnen verschillende werkdomeinen in stad Dendermonde.

Rol in de organisatie

Als schoonmaker ben je mede verantwoordelijk voor de orde, netheid en hygiëne binnen jouw werkdomein.

Als schoonmaker in de scholen, doe je het onderhoud van algemene ruimtes, klaslokalen en sanitair. Daarnaast help jij bij de bedeling van het middagmaal, reinig je de vaat, sta je in voor het wasgoed en zet je de vergaderzalen klaar en ruimt ze ook af.  

Waar nodig gebruik je industriële schoonmaaktechnieken , -middelen en -machines met het oog op een ergonomische en kwaliteitsvolle uitvoering van de taken en dit volgens vaste procedures en schema’s. Je draagt ook steeds de voorziene en aangeboden beschermingsmiddelen (werkkledij, werkschoenen …) en werkt volgens de veiligheidsvoorschriften.

De ideale kandidaat?

Je kunt vlot samenwerken maar functioneert ook zelfstandig waar nodig. Bij de uitvoering van jouw divers takenpakket ben je betrouwbaar, discreet en kunnen we rekenen op jouw flexibiliteit. Daarnaast ben je respectvol en vertoon je een positieve en klantvriendelijke houding als je in contact komt met andere medewerkers, bezoekers, bewoners, artsen, kinderen …

Ook ben je bereid om steeds mee te evolueren op technisch, logistiek en ergonomisch vlak. Tot slot zorg je voor je eigen vervoer zodat je op verschillende locaties kunt poetsen. 

Plaats in de organisatie

Als schoonmaker vertoon je een passie om mee te werken aan een nette en aangename (werk)omgeving voor onze medewerkers, bewoners en bezoekers. Onze stad heeft verschillende gebouwen verspreid over het grondgebied van Dendermonde. Je wordt ingezet op meerdere locaties. Je voornaamste taak is schoonmaak, aangevuld met logistieke taken.

Ons aanbod

  • Een tijdelijke deeltijdse functie (0,8 VTE). Te presteren over 5 dagen met werktijden tussen 9u en 17.36 u, geen weekendwerk (kans op vast contract na slagen voor een volwaardige procedure
  • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod.
  • Geniet van een goede balans tussen werk en privé.
  • Een aantrekkelijk loon voor de 4/5de functie (min. 1 801 euro en max. 2 250 euro bruto geïndexeerd maandsalaris.
  • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
  • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
  • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0,35 euro/km.
  • Maaltijdcheques van 6 euro/gewerkte dag

Interesse?

Solliciteren kan door jouw cv en eventuele motivatiebrief te mailen naar vacatures@dendermonde.be. Schrijf in je mail voor welke functie je solliciteert. Op basis van jouw cv en motivatie beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Annelies Van Doren, team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of 052 25 10 84. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Melanie Van Clapdurp via 0491 99 61 77 of melanie.vanclapdurp@dendermonde.be.

Dit artikel werd gepubliceerd op 25 oktober 2023.