Vacature: verpleegkundige

Ben jij een toegewijde verpleegkundige die graag zorgt voor de gezondheid en het welzijn van ouderen? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige om onze woonzorgcentra te versterken. Iets voor jou? Solliciteer dan zeker voor deze functie!

Rol in de organisatie

Binnen stad Dendermonde zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde handen in de zorg (dag- en nachtdienst). Collega’s die tijd maken voor wat de bewoners écht belangrijk vinden. Je gebruikt je creatieve en deskundige inzet binnen een multidisciplinair team om kwaliteitsvol en bewonersgericht om te gaan met hulpbehoevenden en kwetsbare ouderen. Je concentreert je op de totaalzorg vanuit het verpleegkundig oogpunt.

Je hebt actief aandacht voor het psychisch en fysiek welbevinden van onze bewoners met respect voor ieders persoonlijkheid, geloofsbeleving en levensovertuiging. De wensen en de eigenheid van onze bewoners staan ook voor jou voorop. Je hebt oog voor het creëren van een aangename leefomgeving en bouwt een vertrouwensband op met de bewoners en de familie.

Je communiceert proactief en op een verbindende manier met collega’s en artsen bij multidisciplinair overleg om een professionele zorgverlening te realiseren. Je rapporteert nauwkeurig schriftelijk relevante informatie via het digitaal zorgdossier.

Je bevordert mee de kwaliteit van de verpleegkundige zorg via het volgen van opleidingen en het meedenken met de organisatie.

De ideale kandidaat?

Heb jij interesse in een aangename en dynamische job met een verloning volgens geldende
barema’s in de sector met overname van anciënniteit? Werk jij graag dicht bij huis? Twijfel niet
langer en solliciteer nu!

Download hier de informatiebrochure voor verpleegkundige.

Plaats in de organisatie

Voor deze functie kom je als verpleegkundige terecht bij een van onze woonzorgcentra.

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod.
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé.
 • Een voltijdse of deeltijdse functie in contractueel dienstverband.
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal IFIC 14b (HBO5) (min. 3 004 euro en max. 4 571 euro bruto geïndexeerd maandsalaris) of IFIC 14 (bachelor) (min. 3 249 euro en max. 5 132 euro bruto geïndexeerd maandsalaris) voor een voltijdse tewerkstelling.
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Je geniet van een groepsverzekering (4% van je bruto jaarloon).
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0,35 euro/km.
 • De mogelijkheid om een (elektrische) fiets te leasen.
 • Gratis hospitalisatieverzekering
 • Maaltijdcheques van 6 euro/gewerkte dag
 • Voordelenplatform van GSD-V.

Bijkomende informatie

Het verloop van de selectie: 

 • Preselectie
 • Persoonlijkheidsvragenlijst
 • Mondeling gedeelte

Na je sollicitatie contacteren we jou binnen de week met het resultaat van de cv screening. Daarna spreken we in onderling overleg alle data af.

Interesse?

Solliciteer hier voor verpleegkundige.

Op basis van de ingevulde vragenlijst, je cv en je diploma beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Alle communicatie over de selectieprocedure verloopt via mail. Per stap ontvang je van ons een mail met de nodige informatie. Controleer zeker ook je ongewenste mail. Indien je niets ontving van ons op bovengemelde data, neem dan zeker even zelf contact met ons op.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Cyriana Keppens, via vacatures@dendermonde.be of via 052 25 10 66. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, neem je contact op met Tanja Everaert via tanja.everaert@dendermonde.be of 052 37 84 60.
Dit artikel werd gepubliceerd op 6 december 2023.