Vacature: kinesitherapeut

Heb je kennis van motorische, sensomotorische en psychomotorische functies? Wil je graag werken met kwetsbare ouderen om hun zelfstandigheid zoveel mogelijk te behouden? Ben je creatief om preventieve acties te organiseren? Dan zijn we naar jou op zoek!

Rol in de organisatie

Als kinesitherapeut vertoon je een grote goesting en beschik je over het nodige inlevingsvermogen om met kwetsbare ouderen, inclusief ouderen met dementie, te werken.
Hierbij ondersteun en begeleid je hen om hun zelfstandigheid zo groot mogelijk te houden. Je
behandelt elke patiënt op een individuele manier en houdt rekening met de behoefte van elke patiënt. Je kinesitherapeutische technieken en handelingen pas je toe met als doel het menswaardig bestaan van de bewoner te bevorderen. Bovendien onderneem je hierbij preventieve acties volgens je eigen creatief vermogen. Je maakt hierbij gebruik van je specifieke kennis omtrent motorische, sensomotorische en psychomotorische functies.

Termen als fixatie-armbeleid en valpreventie klinken als muziek in je oren en je kijkt ernaar uit hier actief aan mee te werken. In deze functie ben je tevens verantwoordelijk voor de coördinatie van de rolwagens.

Als deelnemer van het multidisciplinair team wissel je relevante informatie uit, je coacht het team vanuit je specifieke expertise in o.a. het gebruik van de tillift, het implementeren van de mobiliteitswijzer, het aanbieden en bewaken van een goede positionering in rolwagen en bed …

Je gaat op zoek naar vernieuwende evoluties binnen je vakgebied om te blijven groeien en
ontwikkelen, je durft hierbij ook out-of-the-box te denken!

De ideale kandidaat?

Heb jij een hart voor kwetsbare ouderen? Draag jij een kwaliteitsvolle en persoonsgerichte zorg hoog in het vaandel en communiceer jij op een verbindende manier? Werk je graag samen in een team? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Download hier de informatiebrochure voor kinesitherapeut.

Plaats in de organisatie

Voor deze functie kom je als kinesitherapeut terecht bij woonzorgcentrum Aymonshof. Het wzc is 1 van onze 2 wzc's (Aymonshof en De Cocon). 

Diplomavoorwaarden

 • Houder van de beroepstitel van kinesitherapeut of houder zijn van het diploma van master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie of - indien behaald voor 1 november 2002 - een diploma van graduaat kinesitherapie na een opleiding van minstens 3 jaar in het voltijds hoger onderwijs (HOKT) of van licentiaat in de motorische revalidatie en kinesitherapie (HOLT).
 • Studenten kunnen deelnemen aan de selectieprocedure indien ze binnen de 3 maanden over het gevraagde diploma beschikken.

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod.
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé.
 • Een deeltijdse functie in contractueel dienstverband.
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal IFIC 15 (min. 1 706 euro en max. 2 694 euro bruto geïndexeerd maandsalaris)
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Je geniet van een groepsverzekering (4% van je bruto jaarloon).
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0,35 euro/km.
 • De mogelijkheid om een (elektrische) fiets te leasen.
 • Gratis hospitalisatieverzekering
 • Maaltijdcheques van 6 euro/gewerkte dag
 • Voordelenplatform van GSD-V.

Bijkomende informatie

Het verloop van de selectie: 

 • Preselectie: we contacteren je na je sollicitatie binnen de week met het resultaat van de cv screening
 • Een grondig sollicitatiegesprek

Interesse?

Op basis van de ingevulde vragenlijst, je cv, je diploma beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Solliciteer hier voor kinesitherapeut.

Alle communicatie over de selectieprocedure verloopt via e-mail. Per stap ontvang je van ons een e-mail met de nodige informatie. Controleer zeker ook je ongewenste e-mailfolder. Indien u op de hierboven vermelde data niets van ons heeft ontvangen, aarzel dan niet om zelf contact met ons op te nemen. 

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Cyriana Keppens, via vacatures@dendermonde.be of via 052 25 10 66. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, neem je contact op met Tanja Everaert via tanja.everaert@dendermonde.be of 052 37 84 60.
Dit artikel werd gepubliceerd op 13 december 2023.