Vacature: student kinesitherapeut

Volg je de opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie en wil je graag al wat ervaring opdoen bij ouderen? Solliciteer dan om halftijds als student kinesitherapeut aan het werk te gaan!

Rol in de organisatie

Als kinesitherapeut vertoon je een grote goesting en beschik je over het nodige inlevingsvermogen om met kwetsbare ouderen, inclusief ouderen met dementie, te werken.
Hierbij ondersteun en begeleid je hen om hun zelfstandigheid zo groot mogelijk te houden. Je
behandelt elke patiënt op een individuele manier en houdt rekening met de behoefte van elke patiënt. Je kinesitherapeutische technieken en handelingen pas je toe met als doel het menswaardig bestaan van de bewoner te bevorderen. Bovendien onderneem je hierbij preventieve acties volgens je eigen creatief vermogen. Je maakt hierbij gebruik van je specifieke kennis omtrent motorische, sensomotorische en psychomotorische functies.

Termen als fixatie-armbeleid en valpreventie klinken als muziek in je oren en je kijkt ernaar uit hier actief aan mee te werken. In deze functie ben je tevens verantwoordelijk voor de coördinatie van de rolwagens.

Als deelnemer van het multidisciplinair team wissel je relevante informatie uit, je coacht het team vanuit je specifieke expertise in o.a. het gebruik van de tillift, het implementeren van de mobiliteitswijzer, het aanbieden en bewaken van een goede positionering in rolwagen en bed …

Je gaat op zoek naar vernieuwende evoluties binnen je vakgebied om te blijven groeien en
ontwikkelen, je durft hierbij ook out-of-the-box te denken!

De ideale kandidaat?

Heb jij een hart voor kwetsbare ouderen? Draag jij een kwaliteitsvolle en persoonsgerichte zorg hoog in het vaandel en communiceer jij op een verbindende manier? Werk je graag samen in een team? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Plaats in de organisatie

Voor deze functie kom je als kinesitherapeut terecht bij woonzorgcentrum Aymonshof. Het wzc is 1 van onze 3 wzc's (Aymonshof, Hof Ter Boonwijk en De Cocon). 

Aanwervingsvoorwaarden

 • Je volgt de opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. 

Ons aanbod

 • Een deeltijdse studentenjob. Dagen en uren te bespreken.
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal IFIC 8 (min. 1 235 euro en max. 1 633 euro bruto geïndexeerd maandsalaris)
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod. 
 • Werkuren variëren tussen 7 en 18 uur.
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé.
 • Je geniet van een groepsverzekering (4% van je bruto jaarloon).
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0,35 euro/km.
 • Voordelig aansluiten bij onze hospitalisatieverzekering.
 • Maaltijdcheques van 6 euro/gewerkte dag.
 • Voordelenplatform van GSD-V.

Interesse?

Solliciteer online door je cv, motivatiebrief en je inschrijvingsbewijs voor de opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie te bezorgen via vacature@dendermonde.be. 

Alle communicatie over de selectieprocedure verloopt via e-mail. Per stap ontvang je van ons een e-mail met de nodige informatie. Controleer zeker ook je ongewenste e-mailfolder. Indien u op de hierboven vermelde data niets van ons heeft ontvangen, aarzel dan niet om zelf contact met ons op te nemen. 

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Cyriana Keppens, via vacatures@dendermonde.be of via 052 25 10 66. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, neem je contact op met Tanja Everaert via tanja.everaert@dendermonde.be of 052 37 84 60.
Dit artikel werd gepubliceerd op 13 december 2023.